StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Ексчоловік Спірс відповів на звинувачення в тому, що він тягне з неї аліменти

27 червня 2023, 18:30
Колишній чоловік Брітні Спірс Кевін Федерлайн відповів на звинувачення в Мережі в бажанні "витягнути" якомога більше грошей зі співачки.
Спірс, Федерлайн, діти
У Спірс та Федерлайна двоє спільних дітей / колаж Главред, фото ua.depositphotos.com

Фанати легендарної співачки Брітні Спірс вважають, що її колишній чоловік, танцюрист Кевін Федерлайн, спеціально відвозить двох їхніх спільних синів на Гаваї ‒ щоб вона ще кілька років платила на них аліменти. Про це повідомляє портал Page Six.

Але колишній чоловік артистки спростував теорії про те, що він переїжджає на Гаваї разом з двома їхніми синами, щоб скористатися можливістю продовжити виплату аліментів.

"Багато людей говорять багато дурниць", - сказав Федерлайн.

відео дня

Раніше шанувальники Спірс стверджували, що її колишній чоловік переїжджає в штат Гаваї, щоб він міг продовжити кількість років, протягом яких вона повинна платити йому аліменти на двох синів.

На Гаваях виплати встановлюються, зокрема, для дітей віком до 23 років, якщо вони навчаються за денною формою навчання у вищих навчальних закладах

"Він робить це тому, що суди можуть змусити її платити аліменти до 23 років на Гаваях", — припускали фанати Спірс.

До слова, співачка раніше платила Федерлайну 20 тисяч доларів на місяць аліментів, але він потім вимагав збільшення до 60 тисяч доларів (чого і домігся в травні 2018 року).

Нагадаємо, раніше стало відомо, що зірка фільмів "Ѕирегперци", "Мачо і ботан" і "Вовк з Уолл-стріт" Джона Хілл вперше став батьком - первістка йому народила подруга, яка тримала вагітність в найсуворішому секреті.

Також принцеса Євгенія Йоркська розповіла, що вона і Джек Бруксбенк, її чоловік, стали вдруге батьками - на світ з'явився ще один потенційний спадкоємець британського королівського престолу.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти