StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Єфросиніна відповіла на хейт через свою зовнішність

28 жовтня 2022, 17:48
408
Маша Єфросиніна відреагувала на чергові розмови з приводу її зовнішності.
Маша Єфросиніна
Маша Єфросиніна / instagram.com/mashaefrosinina

Українська телеведуча Маша Єфросиніна, яка з початку війни веде активну волонтерську та інформаційну діяльність, відповіла своїм недоброзичливцям, які засудили її зовнішність, а саме худорлявість.

Відповідним постом вона поділилася на своїй сторінці в Instagram. За її словами, коли вона схудла на 17 кг, народивши Нану (дочка Єфросиніної - авт.), то прочитала в газеті припущення журналістки, що "ні фіга Єфросиніна не народжувала, вона робила ліпосакцію, поки дитину їй виношувала сурогатна мати".

"Відтоді минуло вже 18 років. Газет вже майже не існує. А ось бажання людей обговорити чиюсь втрату або набір ваги залишається незмінним", - говорить вона.

відео дня

За її словами, її підписникам варто звернути увагу на самих себе. "Щиро не дякую за всі діагнози, які ви мені поставили! Для цього у мене є лікарі! А ви підіть подивіться на себе в дзеркало і загляньте в свій холодильник – це і є ви. А це і є єдине, про кого треба сильно піклуватися", - заявила вона.

Нагадаємо, раніше Маша Єфросиніна жорстко відреагувала на слова російської пропагандистки Ксенії Собчак, яка звинуватила українців у "нацизмі". Росіянці не сподобався протест українців з приводу участі російської моделі в рекламі популярного бренду і вона назвала це нацизмом.

Маша Єфросиніна емоційно відреагувала на це, назвавши речі своїми іменами, і це не сподобалося Ксенії Собчак. Журналістка публічно звинуватила телеведучу у брехні.

На своїй сторінці в Instagram Собчак заявила, що написала Єфросиніній в Приватні повідомлення, але так і не дочекалася відповіді. Тому Собчак вирішила оприлюднити листування і дорікнути Єфросиніну.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти