StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Ледь стояла на ногах під алкоголем": відома співачка влаштувала жахливий концерт і розлютила росіян

3 квітня 2023, 16:24
Напередодні Максим знову вийшла на сцену співати для росіян. Вона прибула до Твері і зібрала повний зал.
Співачка Максим
Співачка Максим / МакЅим Vk.com

Російська співачка Максим, після недавнього скандального концерту в Сочі, знову зганьбилася на сцені. Тоді на сцену артистка вийшла в досить дивному стані.

Співачка не потрапляла в ноти, хиталася, а потім і зовсім перервала свій виступ і закрила концерт. На наступний день співачка попросила вибачення у своїх російських шанувальників.

Напередодні Максим знову вийшла на сцену співати для росіян. Вона прибула до Твері і зібрала повний зал. На заході артистка ледве стояла на ногах, а співали за неї в основному глядачі.

У тому, що відбувається фанати звинувачують директора співачки Павла Назарова. Шанувальники вважають, що він хоче отримати прибуток, незважаючи на поганий стан зірки.

"Вичавили всі соки з дівчат, треба відпочивати", "Яка жесть. Немає слів. Треба поважати глядача", "Що з нею? Може у неї інсульт був? Явно щось приховують. Шкода дівчинку", - пишуть в коментарях обурені користувачі.

Співачка Максим
Співачка Максим

Нагадаємо, раніше МакЅим зізналася в тому, що пережила зупинку серця. Лікарі підключили до неї апарат ЕКМО, який замінює роботу серця. За словами зірки, якби його не було, лікарям не вдалося б врятувати їй життя.

Крім того, як розповіла дівчина розповіла в інтерв'ю Ксенії Собчак, вона усвідомлювала той факт, що близька до смерті. При цьому вона зберігала спокій. А коли вперше після коми побачила за вікном дерева - розплакалася.

Крім того, раніше зірка оприлюднила у своєму інста-блозі ролик, на якому позує в сексуальних образах. Дівчина знімалася у фотосесії в боді, сукні з екстремальними розрізами і декольте.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти