StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Єдину запросили": Волочкова виступила з Пугачовою, але зганьбилася

19 червня 2023, 16:51
Анастасія Волочкова вже зовсім не дівчинка, але іронію розпізнавати так і не навчилася.
Анастасія Волочкова Алла Пугачова
Анастасія Волочкова показала, як виступала на концерті Алли Пугачової / колаж: Главред, фото: instagram.com/volochkova_art

Російська балерина Анастасія Волочкова відчайдушно жадає слави - від танцювальної кар'єри залишилися одні спогади, а в світських колах країни-окупанта її не сприймають всерйоз. Тому путінська танцівниця шукає способи пропіаритися за рахунок іменитих зірок або своїх епатажних витівок.

Так Волочкова раптово згадала, що була частиною концерту Алли Пугачової "P.S." у 2019 році, який був присвячений 70-річчю співачки. Концерт в москві ліг в основу музичного фільму "Той самий концерт".

Але Волочкова, схоже, не помітила іронію в пісні, яку вона ілюструвала своїм танцем: балерина вийшла на сцену з Пугачовою під час виконання "Життя напоказ" - їдкої, сатиричної композиції, яка висміює сучасний шоу-бізнес з усіма його пороками. Відео вона виклала на своїй сторінці в Instagram.

відео дня

Пісня починається словами: "Вот и замкнулся круг, Знаю кто враг, кто друг, Но не забуду никогда, Как больно обжигается душа. Надоели все слова, Опротивела молва, Ярмарка тщеславия, Ай яй яй, все пиарятся вокруг".

"З Аллою Борисівною Пугачовою у нас багато схожого в долі. Для мене велика честь, що вона мене єдину запросила для участі в її виставі "Той самий концерт". Це фрагмент виступу в Мінську. А білі троянди від такої легенди-нагорода!" - хвалиться балерина.

У коментарях Волочкову спробували опустити з небес на землю і пояснити, що її, скоріш за все, запросили на сцену в якості блазня: "Ти невже не розумієш, що тебе запросили як блазня!!! Над тобою просто постібались...", "Алла Пугачова в цій пісні ненав'язливо виставила Анастасію на посміховисько, а не зробила честь", "Так пісня ж "щастя напоказ". Хто як не Настя найкраще підходить на показову роль для цієї пісні".

Дивіться відео виступу Алли Пугачової та Анастасії Волочкової:

Раніше Анастасія Волочкова викликала у глядачів гомеричний регіт під час модного показу - за безглузді рухи балерини на подіумі її прозвали "пораненим коником".

Також Волочкова осоромилася в лікарні - заявилася на прийом в нетверезому вигляді, і стала качати права, чим дуже збентежила лікаря, до якого прийшла на консультацію.

Інші новини про Анастасію Волочкову:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти