StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Мерзоти заздрісні": жирний зрадник Джиган обматюкав усіх, хто вважає його повним

13 січня 2023, 14:23оновлено 14 січня 2023, 10:04
Артист образився на те, що його називають товстим. А насправді він стрункий, як кипарис.
Самойлова і Джиган
Самойлова і Джиган / Скріншот відео. Фото соцмереж

Репер-одесит Джиган, який влаштувався в Москві під спідницею у російської мільйонерки Оксани Самойлової, мабуть, сильно образився.

Артист, який незважаючи на ситуацію в Україні, не сказав єдиного слова про те, що відбувається у нього в країні, виклав фото зі свого відпочинку і матом звернувся до підписників.

Джигана сильно зачепили слова про те, що він жирний. Насправді в інтернеті вже давно насміхаються з погладшаної фігури виконавця. Так, він опублікував фото морських їжаків і видав філософську фразу про те, що краще "х.."(пити-неценз.) пиво на відпочинку, ніж х..фекалії (неценз.) в офісі.

'Мерзоти заздрісні': жирний зрадник Джиган обматюкав усіх, хто вважає його повним

"Краще бути жирним у відпустці і х... пивко, ніж бути худим в офісі і х... ла..но. Всі, хто пише що я жирний, ви мерзоти заздрісні", - образився роздобрілий репер.

'Мерзоти заздрісні': жирний зрадник Джиган обматюкав усіх, хто вважає його повним

Нагадаємо, раніше російські ЗМІ захлинулися від захвату, висвітлюючи мільйонне весілля блогерки Оксани Самойлової та її українського чоловіка, реппера-одесита Джигана.

Виявилося, що роздобрілий поруч з мільйонеркою-дружиною Джиган любить не тільки торти у вигляді ракет, а й "булки" Седокової. Без них він не зміг обійтися навіть на власному весіллі, вартістю майже пів мільйона доларів.

Так, спочатку Седокова, яка мовчить про війну в Україні та жорстокий напад Росії осоромилася, виступивши з вітальною промовою. "Я 10 років думала, пісня "Холодне серце" присвячена Оксані, а вона не їй присвячена", — вимовила співачка, повертаючись до Джигана, який зовсім недавно лайкав філейні частини співачки.

Раніше Седокова, яку хвилюють виключно постільні проблеми з її чоловіком і свою вагу, а не, наприклад, звірства в Бучі, виклала фото своєї п'ятої точки і підписала її: "Для тих хто переживав. М'ячі на місці".

Її фото зацінив репер з Одеси Джиган, який живе разом з мільйонеркою Оксаною Самойловою в Москві, їсть торти у вигляді ракет на свій день народження, а також, мабуть, любить жінок "в соку", а не "в кістках".

Зокрема, він прийшов на сторінку Українки і залайкав її "м'ячі".

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти