StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Хочете зіпсувати весілля, кличте Седокову": співачка зганьбилася на мільйонному весіллі одесита Джигана

13 грудня 2022, 19:37оновлено 13 грудня 2022, 21:37
Недалека Седокова, як зазвичай, поводилася вульгарно і молола всяку нісенітницю.
Самойлова і Джиган
Самойлова і Джиган / Скріншот відео. Фото соцмереж

Російські ЗМІ захлинулися від захвату, висвітлюючи мільйонне весілля блогерки Оксани Самойлової та її українського чоловіка, реппера-одесита Джигана.

Виявилося, що роздобрілий поруч з мільйонеркою-дружиною Джиган любить не тільки торти у вигляді ракет, а й "булки" Седокової. Без них він не зміг обійтися навіть на власному весіллі, вартістю майже пів мільйона доларів.

відео дня

Так, спочатку Седокова, яка мовчить про війну в Україні та жорстокий напад Росії осоромилася, виступивши з вітальною промовою. "Я 10 років думала, пісня "Холодне серце" присвячена Оксані, а вона не їй присвячена", — вимовила співачка, повертаючись до Джигана, який зовсім недавно лайкав філейні частини співачки.

Одесит, розгубившись, відповів, що це не так. "Оксані-Оксані! Куплети, слова "Ти та, від якої мені потрібні діти" присвячені дружині", — заявив Джиган.

Седокова з'явилася на святкуванні в яскраво рожевій сукні, яка обтягувала її з усіх боків. Вона також зухвало рухалася, намагаючись спокусити хоч когось. Вона, як завжди, виглядала вульгарно і дешево.

Нагадаємо, раніше Седокова, яку хвилюють виключно постільні проблеми з її чоловіком і свою вагу, а не, наприклад, звірства в Бучі, виклала фото своєї п'ятої точки і підписала її: "для тих хто переживав. М'ячі на місці".

Її фото зацінив репер з Одеси Джиган, який живе разом з мільйонеркою Оксаною Самойловою в Москві, їсть торти у вигляді ракет на свій день народження, а також, мабуть, любить жінок "в соку", а не "в кістках".

Зокрема, він прийшов на сторінку Українки і залайкав її "м'ячі".

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти