StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Джокер" Хоакін Фенікс вдруге стане батьком

18 лютого 2024, 16:32
792
Кохана актора гордо похвалилася круглим животиком у розкішній сукні.
Хоакін Фенікс, Руні Мара
Хоакін Фенікс і Руні Мара вдруге стануть батьками / колаж: Главред, фото: imdb.com

Поки весь світ, затамувавши подих, чекає на вихід продовження психологічного трилера "Джокер", американський актор Хоакін Фенікс, який зіграв у ньому головну роль, готується до більш важливої події у своєму житті - появи другої дитини.

Його кохана, американська акторка Руні Мара, 16 лютого з'явилася на червоній доріжці Берлінського кінофестивалю. Мара, одягнена в розкішну чорну сукню, ніжно обіймала свій уже дуже великий животик. Ймовірно, артистка перебуває на останніх термінах вагітності. Її свіжі фото з'явилися в соціальних мережах.

Сім'я акторів прийдешнє поповнення ніяк не коментувала. Фенікс і Мара одностайно дотримуються думки про те, що щастя любить тишу.

відео дня

Хоакін Фенікс та Руні Мара почали зустрічатися 2016 року. У 2019 актор став перед своєю коханою на одне коліно з пропозицією руки та серця, однак і донині достеменно не відомо, чи перебувають актори в офіційному шлюбі.

У вересні 2020 року стало відомо, що пара вперше стала батьками - на світ з'явився хлопчик, якого назвали Рівер на честь покійного брата Фенікса. Стать малюка №2 поки невідома.

Раніше українська ведуча та громадська діячка Маша Єфросиніна зробила зізнання про свого чоловіка-військового. Вона розповіла, як війна та відстань змінили їхні стосунки.

Також стало відомо, що 64-річний політик і підприємець Сергій Тігіпко у восьмий раз стане батьком - його третя дружина, 39-річна Алла Зіневич, повідомила про четверту вагітність.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти