StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Дженніфер Лопес опублікувала раніше невидані фото з весілля з Беном Аффлеком

21 серпня 2023, 23:43
Бенніфер були двічі заручені і готові йти під вінець, але сказали один одному "так" лише одного разу.
Дженніфер Лопес, Бен Аффлек
Дженніфер Лопес показала весільні фото з Беном Аффлеком / колаж: Главред, фото: instagram.com/jlo

Американська акторка, співачка і бізнесвумен Дженніфер Лопес на весілля з голлівудським актором Беном Аффлеком вирішувалася 20 років. Саме стільки часу пройшло з моменту розриву їх перших заручин.

Зараз артисти святкують першу річницю офіційного шлюбу. Їх подружжю регулярно пророкують розлучення та нещастя, але Бенніфер, здається, все ще міцно тримається один за одного.

На своїй сторінці в Instagram Джей Ло показала фотографії з весілля, які раніше не бачили шанувальники, та привітала чоловіка зі святом. На першому знімку Аффлек тримає свою щасливу дружину на руках, на другому - пара цілується на тлі святкового салюту.

відео дня

Зворушливі кадри вона супроводила текстом з пісні "Dear Ben pt. II", присвяченій чоловікові. Вважається, що вона увійде в дев'ятий студійний альбом Лопес This Is Me... Now.

Трек з приблизним текстом: "Дорогий Бен, сиджу тут одна, дивлячись на своє кільце. Відчуваю себе пригніченою, це змушує мене співати, співати. Як ми опинилися тут без перемотування назад? О боже, це моє життя", ймовірно присвячений розриву пари в 2003 році, коли вони розійшлися за день до весілля.

Дженніфер Лопес, Бен Аффлек
Дженніфер Лопес показала весільні фото з Беном Аффлеком / колаж: Главред, фото: instagram.com/jlo

Раніше світська левиця і подруга Мадонни Маха Дакхіл Джексон випадково засвітила обличчя співачки без фотошопу на її вечірці на честь 65-го Дня народження.

Також інсайдер розкрив, у чому секрет щасливих стосунків Бекхемів. Вікторія важко працює над собою і своїм сімейним життям щоб підтримувати амплуа однієї з найпривабливіших зіркових пар.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти