StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Незручно вийшло: подруга Мадонни випадково засвітила обличчя співачки без ретуші

17 серпня 2023, 16:18
65-річна Мадонна все ще молодиться, і її близьке оточення зазвичай підтримує цю ілюзію.
Мадонна
Мадонна з'явилася без фільтрів на фото своєї подруги / колаж: Главред, фото: instagram.com/madonna

Літо для співачки Мадонна видалося насиченим - ще в кінці червня їй довелося скасувати світовий тур через гостру бактеріальну інфекцію, яка поклала її в реанімацію в несвідомому стані, а вже в серпні артистка з помпою і шиком, як вміє тільки вона, веселилася на своєму 65-му дні народження.

Святкування пройшло в Лісабоні, і серед гостей виявилася близька подруга Мадж - агент по талантам і світська левиця Маха Дакхіл Джексон. Вона на своїй сторінці в Instagram привітала співачку зі святом, та показала фото з вечірки.

"З днем народження, моя дорога сестро, "наречена, яка вийшла заміж за захоплення". Хай живе твоя крута життєва сила. Я дуже ціную тебе", - пише Джексон.

відео дня

Через фото Мадонни, яке опублікувала світська левиця, в Мережі почали посміюватися, що надалі співачка не запрошуватиме подругу на свята, адже та показала її без фотошопу.

Втім, знайшлися і такі, хто став підозрювати, що епопея з серйозною хворобою і реанімацією, яку широко висвітлювала преса, була лише піар-ходом Мадонни перед великим турне - насправді ж вона нібито знову лягла під ніж пластичного хірурга. Складно не помітити, але навіть без ретуші Мадж відмінно виглядає - філерів на обличчі стало менше і зникла одутлість.

Мадонна та Маха Дакхіл Джексон
Мадонна з'явилася без фільтрів на фото своєї подруги / instagram.com/secretagentm

Раніше Мадонна назвала головні правила свого будинку, за якими виховує і біологічних, і усиновлених дітей. На превеликий подив фанатів, Мадж виявилася хоч і чуттєвою, але суворої мамою.

Також у березні Мадонна підтвердила роман з молодим боксером. Між закоханими 35 років різниці, проте це співачку, яка любить молодших чоловіків, абсолютно не бентежить.

Інші новини про Мадонну:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти