StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Джамала розсекретила фанатам, у якій країні зібралася народжувати третю дитину

20 березня 2024, 02:00
Вагітна Джамала відповіла, в якій країні народжуватиме третю дитину і чи буде на пологах присутній її чоловік - Бекір Сулейманов.
Джамала, муж
Джамала хоче, щоб на пологах був присутній її чоловік - Бекір Сулейманов / колаж Главред, фото УНІАН та Instagram

Відома українська співачка кримськотатарського походження Джамала (Сусанна Джамаладінова) зізналася, де народжуватиме третю дитину. Артистка розговорилася у програмі "Люкс ФМ".

Артистка каже, що хоче, аби її третя дитина з'явилася на світ в Україні. До того ж вона бажає оформити пологи партнерськими - разом із чоловіком.

"Так, думаю, буду народжувати вдома в Україні. Завжди плануємо партнерські пологи. Ми робили це вперше, вдруге і сподіваюся, що буде і втретє", - зізналася Джамала.

відео дня

Співачка також розповіла, як повномасштабне вторгнення вплинуло на їхній шлюб із Бекіром Сулеймановим.

"Ми як і кожна сім'я. Не буду говорити, що все бездоганно, але ми завжди знаходимо компроміси. Ми працюємо разом, їздимо багато збираємо коштів для України і це така відповідальність. На моєму чоловікові перевірити, звідки ця організація, чи чесна вона. Тобто в нього додатковий стрес у вигляді менеджменту і не просто бути моїм чоловіком. Тому я намагаюся підтримувати його, а він - мене. Мені здається, наші стосунки зміцнилися", - підсумувала Джамала.

Хто така Джамала?

Джамала (справжнє ім'я - Суса́на Алі́мівна Джамаладі́нова) - українська співачка й акторка, народна артистка України (2016). Переможниця конкурсу пісні "Євробачення-2016" з композицією "1944", повідомляє "Вікіпедія".

Нагадаємо, раніше вдівець Руслани Писанки Ігор Ісаков показав пам'ятник, який встановив коханій та її матері на Берковецькому кладовищі, де поховані близькі артистки.

Також стало відомо, хто переміг на конкурсі краси Міс Всесвіт-2023, який відбувся в ніч на 19 листопада, і як виступила "Міс Україна Всесвіт-2023" Ангеліна Усанова.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти