StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Вагітна Джамала елегантно натякнула на стать третьої дитини

10 березня 2024, 02:52
Співачка Джамала елегантно натякнула на стать третьої дитини - вона зробила це, отримуючи Національну премію імені Тараса Шевченка.
Джамала, преміум
Джамала та її чоловік чекають на третю дитину / колаж Главред, Instagram та ua.depositphotos.com

Відома українська поп-співачка кримсько-татарського походження Джамала (Сусанна Джамаладінова) в суботу, 9 березня, отримала Національну премію імені Тараса Шевченка. Артистка опублікувала на своїй сторінці в Instagram фото з церемонії нагородження.

Джамалу нагородили за її альбом фольклорних пісень Qirim, який вийшов у жовтні 2023 року. За нагородою на сцену артистка вийшла в кремовій сукні з накидкою, а образ доповнила масивними сережками.

Отримуючи нагороду, виконавиця продекламувала легендарні рядки з вірша Тараса Шевченка "І Архімед, і Галілей".

відео дня

"І на оновленій землі

Ворога не буде, супостата,

А буде син, і буде мати,

І будуть люди на землі", - сказала співачка.

Як вважає портал "Таблоїд", у такий спосіб утретє вагітна артистка вирішила оголосити стать свого майбутнього нащадка. Відповідно, журналісти припустили, що у Джамали та її чоловіка Бекіра Сулейманова народиться третій син. Наразі вони виховують Еміра, якому ось-ось виповниться 6 років, і Селіма, якому цього року виповниться 4 роки.

Хто така Джамала?

Джамала (справжнє ім'я - Суса́на Алі́мівна Джамаладі́нова) - українська співачка й акторка, народна артистка України (2016). Переможниця конкурсу пісні "Євробачення-2016" з композицією "1944", повідомляє "Вікіпедія".

Нагадаємо, раніше вдівець Руслани Писанки Ігор Ісаков показав пам'ятник, який встановив коханій та її матері на Берковецькому кладовищі, де поховані близькі артистки.

Також стало відомо, хто переміг на конкурсі краси Міс Всесвіт-2023, який відбувся в ніч на 19 листопада, і як виступила "Міс Україна Всесвіт-2023" Ангеліна Усанова.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти