StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Старезний і опухлий Міхалков виліз на сцену в РФ

7 лютого 2023, 14:50
Путініст вийшов на сцену, щоб урочисто повернутися на публіку.
Микита Михалков
Микита Міхалков / Instagram

Путіністу і посіпаці "директора Росії", російському режисерові Микиті Михалкову мабуть стало краще настільки, що він вибрався на сцену і навіть зіграв там роль.

Тим часом, путініст і "підігрівач" війни виглядав опухлим і старезним.

"Вчора Міхалков вийшов на сцену в Театрі Сатири і виступив у постановці "12", яка триває три години", - написав телеграм-канал "Звездач".

Відзначимо, раніше стало відомо про те, що російському режисерові Микиті Михалкову покращало. Він вперше вийшов на зв'язок після новин про те, що він знаходиться в лікарні на волосині від смерті.

Він вирішив звернутися до своїх шанувальників через свій канал Telegram.

Міхалков заявив, що в мережі "гуляє" багато фейкової інформації про його здоров'я. Він також стверджує, що нібито дуже багато людей "турбувалися про нього".

Госпіталізація Михалкова

Буквально кілька днів тому стало відомо про те, що українофоб, антивакцинатор, пропагандист і російський режисер Микита Міхалков потрапив до лікарні. Виявилося, що його навіть перевели в реанімацію з серйозним діагнозом.

У Микити Михалкова нібито плавляться легені від пневмокока, а кількість отрут в тілі зашкалює. Лікар-пульмонолог Сергій Пурясев заявив, що по всій видимості, у Михалкова бактеріальне ураження.

Пізніше стан 77-річного діяча перестали коментувати. Друг дитинства Михалкова Олександр Адабашьян з'ясував деталі стану пропагандиста і заявив, що йому нічим порадувати народ. Він заявив росЗМІ, що режисер все ще перебуває в лікарні з симптомами грипу, а коронавірусної інфекції у нього не виявили. Лікарі не спускають очей з Михалкова, поділився Адабашьян.

Вже 9 січня став відомий діагноз Михалкова. За інформацією видання "Московський комсомолець", режисера, якому спочатку діагностували грип, опинився в реанімації все таки через коронавірусну інфекцію.

Нагадаємо, Михалкова госпіталізували 5 січня. Видання повідомляє, що при госпіталізації у режисера була температура 37,1, а також знижена сатурація — 94 при нормі від 97. Одним з перших про госпіталізацію повідомив Telegram-канал Baza, який відразу повідомив, що у Михалкова діагностована ковідна пневмонія. Однак незабаром російські пропагандистські ЗМІ повідомили, що режисер хворий на грип, а не на коронавірус. Зараз він знаходиться в 52-й мкл, в реанімації.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти