StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та ТБШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і городЗірки

Племінник Ольги Сумської розкрив деталі сімейного конфлікту через Тоню Паперну

26 червня 2024, 16:09
510
Уже понад чотири місяці сварка нависає чорною хмарою над українським акторським кланом.
Ольга Сумська, В'ячеслав Хостікоєв
В'ячеслав Хостікоєв висловився про тривалий конфлікт з Ольгою Сумською / колаж: Главред, фото: instagram.com/olgasumska, instagram.com/khostikoiev

Український актор театру, кіно й дубляжу В'ячеслав Хостікоєв наприкінці лютого розпалив у своїй родині справжню пожежу: він дав інтерв'ю, в якому засудив свою двоюрідну сестру Тоню Паперну за мовчання про війну в Україні. Йому незрозуміла позиція кузини, яка живе і знімається в країні-окупанті.

На захист Паперної тоді стала Ольга Сумська - її мама та рідна тітка Хостікоєва. Вона не стримала свого обурення через висловлювання племінника, який після цього зазначив, що любить і поважає і Тоню, і Ольгу, і йому зрозумілі емоції Сумської.

Щоправда, відповідного розуміння і прийняття з боку зіркової родички молодий артист так і не дочекався. У коментарі для "ЖВЛ представляє" В'ячеслав повідомив, що вищевикладена ситуація вбила клин у його стосунки з Ольгою Сумською.

відео дня

"Якщо десь у майбутньому ми зможемо до чогось дійти, до якогось миру, якось порозумітися, було б непогано. Для мене це вже так не болить, бо я просто це прийняв. Воно просто так має бути. Не чуємо одне одного і не хочемо розуміти. Кожен залишився при своїй думці. Я гадаю, що хай воно залишається так, як є", - каже В'ячеслав Хостікоєв.

Хто такий В'ячеслав Хостікоєв?

В'ячеслав Хостікоєв - український актор театру, кіно та озвучки. Служить у Національному академічному драматичному театрі імені Івана Франка (з 2017 року). Син акторів Наталії Сумської та Анатолія Хостікоєва, племінник Ольги Сумської. Відомий ролями у фільмах "Скажене весілля", "Тільки диво", "Час іти, час повертатись" тощо.

Тоня Паперна
Хто така Тоня Паперна / інфографіка: Главред

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше українська ведуча Соломія Вітвіцька похвалилася відпочинком із бойфрендом-військовим. Разом вони вирушили в Карпати, де їм нарешті вдалося побути наодинці.

Також стало відомо, що співачка Настя Каменських "вляпалася" в новий скандал через відеоролик із використанням російськомовного репертуару дуету "Потап і Настя".

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти