StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Dorofeeva виступить на унікальній сцені посеред Дніпра

29 липня 2021, 17:29
31 липня о 20:00 на Bakkara River Party 2021 відбудеться масштабний сольний концерт Dorofeeva в популярному концертно-розважальному комплексі Bakkara посеред Дніпра
Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва / instagram.com/nadyadorofeeva/

За дуже короткий час Надя Дорофєєва стала справжньою зіркою і увірвалася в український шоу-бізнес зі своїм сольним проектом, показавши всім, на що вона здатна. Дебютна композиція співачки gorit вже набрала понад 55 млн переглядів на платформі YouTube і стала вибуховим хітом цього літа. На черзі - гучна презентація нового альбому на інноваційній сцені, яка встановлена прямо посеред Дніпра!

Чистий дофамін чекає вас на сольному концерті Dorofeeva на острові вечірок Bakkara River Party 2021! Видовищне шоу під відкритим небом, неперевершені емоції, енергія, драйв, чуттєвість у кожній ноті... цей вечір назавжди залишиться у вашій пам'яті!читайте такожПотап розсекретив плани на кар'єру Наді Дорофєєвої

"Народ, 31 липня у мене знову концерт в Києві! - звернулася до шанувальників Надя Дорофєєва. - Але це буде не звичайний концерт, а концерт, який відбуватиметься на плаваючій сцені просто посеред Дніпра. Приходьте! Буде круто!"

відео дня

Концерт Dorofeeva відбудеться в новому безпечному форматі, аналогів якому не існує. Сцена буде розташована на воді – прямо посеред Дніпра, а глядацькі місця – на балконах комфортабельних номерів готелю Bakkara. Уявіть собі: ви з друзями відірветеся на крутому концерті в особистому залі з видом на пейзажі столиці! А для найвідданіших фанатів open-air шоу-до продажу доступні квитки в фан-зону, розташовану на понтоні, прямо біля сцени. І на сайті.

Надя Дорофєєва концерт у Києві
Надя Дорофєєва концерт у Києві / прес-служба

Bakkara River Party 2021 - це формат, де поєднуються комфорт і галасливі вечірки! Це новітній, безпечний формат концертів з унікальною сценою посеред Дніпра. Для реалізації цих open-air були задіяні кілька десятків людей, привезені 40 тонн технічного обладнання і найбільша баржа в Україні. Родзинкою вечірок стануть особисті глядацькі зали для гостей - всі бажаючі зможуть насолоджуватися концертами улюблених артистів з балконів комфортабельних номерів готелю Bakkara.

Щосуботи на сцені Bakkara River Party 2021 посеред Дніпра виступатимуть топові українські артисти та музичні гурти. Серед них: Сергій Михайлюк та оркестр Ляпіс-98, Мачете, Олег Кензов, Оля Полякова, Dorofeeva, Monatik, НеАнгели, Тіна Кароль та багато інших. Першим хедлайнером став легендарний Гарік Кричевський.

Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва / прес-служба

Крім виступів улюблених артистів, глядачам пропонують:

  • кращі ведучі, аніматори та DJ;
  • можливість провести банкет або власний івент під час концерту;
  • розважальні програми для дітей та їх батьків;
  • спеціальні сюрпризи від партнерів проекту;
  • розіграші призів;
  • унікальні фотозони, види на історичний Київ, заходи сонця на Дніпрі з шампанським і музикою.

П'ятницями гості Bakkara River Party зможуть насолодитися унікальним театрально-цирковим Dinner-Шоу Wish River. Автори і режисери нової постановки, керівники Art Vision Production, зірки Cirque du Soleil Aurelia Cats і Viktor Kee реалізували амбітні надзавдання в цьому проекті. Це унікальний мікс фізичного театру, високого циркового мистецтва, перформансу від віртуозного музиканта Василя Попадюка та його гурту PapaDuke, сміливої хореографії, іскрометної комедії та приголомшливої магії у супроводі футуристичної графіки, піротехнічних та світлових спецефектів. Професійні акробати, еквілібристи, жонглери і повітряні гімнасти захоплюють глядача в захоплюючий світ ілюзій. Залишитися байдужим до цього шоу просто неможливо.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти