StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Дорофєєва переспівала легендарного "Щедрика"

26 грудня 2022, 22:20
404
Співачка Дорофєєва замахнулася на всесвітньо відомого "Щедрика".
Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва / facebook.com/nadya.dorofeeva.3

Українська співачка Надя Дорофєєва переспівала легендарну українську щедрівку "Щедрик" разом зі співачкою Lely45.

Як повідомляє ТСН, співачки заспівали пісню українського композитора Миколи Леонтовича на знімальному майданчику спеціального різдвяного ТВ-проекту "ти не один" від 1+1 Big Brave Events та Atlas.

"Це не просто пісня, це неймовірна гордість. Коли ти чуєш її і співаєш, то відчуваєш неймовірну ніжність, силу і емоційність. А також велику відповідальність, бо це легендарна щедрівка! Вона викликає щирі дитячі відчуття і спогади", - прокоментувала Дорофєєва.

Нагадаємо, раніше поп-співачка Надя Дорофєєва публічно покаялася в тому, що раніше регулярно давала концерти в Росії і регулярно співпрацювала з російськими продюсерами. Про це вона написала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram 12 грудня.

Дівчина сказала, що зважилася на зізнання після перегляду відеоролика на YouTube-каналі "загін кіноманів" під назвою "Чому ми це дивилися: "Няня Віка", "Солдати", "Кадети".

В одному з фрагментів відео йдеться − пісня з репертуару українського гурту "час і скло", "Навернопотоумчто", участю в якій прославилася Дорофєєва, прозвучала в російській комедії невисокого штибу "Чоловіки проти жінок. Кримські канікули " (2018). Причому зйомки проходили в анексованому РФ Криму.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти