StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Директор Моїсеєва вилаяв його брата у відповідь на звинувачення в смерті співака

21 жовтня 2022, 23:59
З дня смерті Бориса Моїсеєва минуло менше місяця. Навколо неї склалося безліч чуток. І тепер директор співака конфліктує з його братом.
Моїсеєв
Сергій Горох і Борис Моїсеєв / УНІАН і скріншот з відео

Брат недавно померлого після третього інсульту російського скандального попспівака Бориса Моїсеєва Маркс Толкач вважає, що концертний директор артиста Сергій Горох доклав руку до смерті того. Горох не поліз за словом в кишеню і відповів на звинувачення, повідомляють російські ЗМІ.

"Я на це ніяк не реагую. Це маячня, я не буду вступати з Марксом в перепалку. Для цього є компетентні органи, суд. Ось через суд і компетентні органи я готовий з ним спілкуватися. Більше ніяк! Якщо говорити про звинувачення Маркса, то нехай він все вирішує через суд. Я з ним спілкуватися не буду. Якщо він стверджує, що через 12 років дізнався, що у Борі було три інсульти, про що тут можна говорити взагалі?! Я в шоці від цих слів", - сказав Горох.

Толкач припускає - нібито Сергію Гороху була вигідна смерть Бориса Моїсеєва, адже в цьому випадку він міг претендувати на нерухомість виконавця.

відео дня

Смерть Бориса Моїсеєва

Незадовго до смерті стало відомо, що Моїсеєв став відчувати і проблеми з фінансами. Грошей співакові не вистачало на найнеобхідніше. Як розповіла відомий адвокат і телевізійний експерт Тамара Пухова, у Моїсеєва невелика пенсія, а накопичень не було.

Влітку 2022 року журналіст Отар Кушанашвілі розповів, як себе почуває важкохворий співак. Тоді він зазначив, що Моїсеєв вже майже десятиліття практично паралізований.

Російська співачка Алла Пугачова з глибоким сумом відреагувала на смерть співака і танцюриста Бориса Моїсеєва. Однак, будучи з тих небагатьох наближених, хто знав, як живе артист після інсультів, вона, схоже, давно з ним попрощалася.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти