"Дівчина з собачкою" та голова міграційної служби похизувалися парними тату

21 лютого 2021, 23:57
Фото написів на руках та самого процесу їх нанесення дівчина показала у своєму Instagram.
'Дівчина з собачкою' та голова міграційної служби похизувалися парними тату
Закохані зробили собі тату після весілля

Українка Анастасія Зінченко, яку називають "дівчинкою з собачкою з Уханя" та її чоловік голова Державної міграційної служби Максим Соколюк після шикарного весілля зробили собі парні татуювання.

Фото написів на руках і самого процесу їх нанесення дівчина показала в своєму Instagram, описавши "ідеальний день" свого весілля і поділившись радістю зі своїми фоловерами.

Так, пара завдала однакові тату у вигляді дат римськими цифрами " ХХ.II.MMXX – XXV.IV.MMXX".

'Дівчина з собачкою' та голова міграційної служби похизувалися парними тату

"Ще восени ми знали, що 20.02.2021 хочемо розписатися. Ми хотіли цей день провести удвох і за нашою улюбленою програмою", - написала Зінченко.

Вона розповіла, що разом зі своїм коханим вони живуть сьогоднішнім днем, роблять божевільні вчинки, подорожують світом і насолоджуються життям.

'Дівчина з собачкою' та голова міграційної служби похизувалися парними тату

Зінченко розповіла про день весілля.

'Дівчина з собачкою' та голова міграційної служби похизувалися парними тату

"Ми вчора ввечері переглядали фото і відео нашого спільного року. Чесно? Відчуття, що пройшло мінімум 2-3 роки. Настільки насичено ми прожили цей час, було мільйон різних подій яскравих і особливо – це наші відносини, наші переживання і близькість у всьому", – поділилася дівчина.

  • Нагадаємо, Анастасія Зінченко прославилася в лютому 2020-го після того, як відмовилася повертатися в Україну з охопленого коронавірусом Уханя без своєї собаки - щпіца на прізвисько Мішель.
  • Максим Соколюк говорив, що познайомився з дівчиною, коли потрібно було вирішити питання з її поверненням на батьківщину. Чиновник зазначив, що ділове спілкування з часом перейшло в особисте.
  • У декларації Соколюка за 2019 рік говорилося, що він одружений на Юлії Соколюк і має сина і дочку. У вересні 2020 року чиновник написав, що подав на розлучення в квітні і з серпня вже не перебуває в шлюбі.
  • Голова Державної міграційної служби Максим Соколюк у суботу, 20 лютого, поділився, що взяв у дружини Анастасію Зінченко, яка у 2020 році стала відома в Україні як "дівчина з собачкою з Уханя".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти