StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Депутат Держдуми заявив, що Галкіна посадять по поверненню в РФ

11 жовтня 2022, 15:25
Депутат пристав до посту Максима Галкіна в соціальній мережі Instagram і погрожує 6-річним позбавленням волі.
Максим Галкін і Алла Пугачова з дітьми
Максим Галкін і Алла Пугачова з дітьми / instagram.com/maxgalkinru

Російський політик Олександр Євсєєв в інтерв'ю черговому пропагандистському інформаційно-новинному виданню SOLENKA.INFO розповів, що в Держдумі РФ вже заявили, що шоумена Максима Галкіна, який не підтримує війну і вбивства мирних українців, посадять у в'язницю по поверненню на батьківщину.

За словами політика, формально Галкін дійсно може повернутися. Його жорстка критика щодо війни Росії в Україні, не є приводом для позбавлення громадянства. Тому, як росіянин Галкін може в будь-який момент перетнути кордон і повернутися додому.

Видання пише, що у своїх висловлюваннях Галкін "допустив серйозну помилку".

відео дня

"В одному зі своїх постів в соцмережі молодий чоловік Примадонни заявив, що не має наміру віддавати нікому свій палац і готовий відбивати його у судових приставів, навіть якщо для цього йому доведеться лити їм на голову палаюче масло. Саме ці слова і можуть стати причиною порушення щодо Галкіна кримінальної справи за статтею 318 КК РФ "загроза застосування насильства щодо представника влади у зв'язку з виконанням ним своїх посадових обов'язків", за якою передбачено покарання у вигляді позбавлення волі до 6 років", - марить пропагандистське ЗМІ.

Тим часом, мрії російських окупантів навряд чи збудуться, адже Галкін, швидше за все, на батьківщину не повернеться, поки при владі там маразматик Путін разом зі своїм терористичним кодлом.

Нагадаємо, раніше російська співачка Алла Пугачова, яку ненавидять у терористичній Росії за її антивоєнну позицію, вибралася звідти і влаштувалася в Ізраїлі.

Вона поділилася своїм фото з Ізраїлю. На ньому вона виглядала сяючою і щасливою. "Дякую моїй багатомільйонній армії шанувальників за любов і підтримку, за вміння відрізняти правду від брехні. Молюся за вас і мир на Святій Землі. Я щаслива", - написала Примадонна.

Відзначимо, що раніше співачка повернулася з дітьми в Росію і навіть відправила їх до школи. Швидше за все, такий крок був продиктований необхідністю оформити документи, нерухомість та інше майно.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти