StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

День Незалежності України 2021 - що подивитися на 1+1 на свята

10 серпня 2021, 16:19
Традиційно до Дня Незалежності України телеканал 1+1 підготував для своїх глядачів марафон телепроєктів.
Телеканал 1+1
Телеканал 1 + 1-програма на День Незалежності / 1+1

Починаючи з вихідних перед Днем Незалежності телеканал 1+1 запланував цілу серію святкових заходів, серед яких концерти та особливі випуски шоу.

Починається святкування з 22 серпня - з головного концерту місяця.

Глядачів чекає концертне шоу "Вечір прем'єр з Катериною Осадчою. Літня серія", який був відзнятий в липні - за участю всіх знаменитих українських зірок.

відео дня

Тіна Кароль, Оля Полякова, Діма Монатік, NK, The Hardkiss, Потап і молоді українські зірки, які стали відкриттям останніх років, представляють пісні і подарують яскраві емоції.

Спеціальний випуск Вечірнього кварталу, в якому будуть показані кращі і найбільш впізнавані номери за всю історію - наступне шоу від каналу до Дня Незалежності. Номери покажуть в новій інтерпретації і з оновленим акторським складом. Вони нагадають глядачам про знакові, переломні та яскраві події, які відбувалися в Україні за 30 років незалежності. У цьому випуску глядачів чекає багато сюрпризів і запрошених зірок в незвичайних амплуа.читайте такожСтало відомо, коли буде літній "вечір прем'єр" з Катею Осадчою

На 1+1 покажуть урочисту церемонію "Національна легенда України" за участю Президента Володимира Зеленського. Нагороду присуджуватимуть громадянам за видатні особисті заслуги у становленні незалежної України, зміцненні її державності, захисті та служінні українському народові. Відзнаки будуть удостоєні також ті, хто зробив вагомий внесок у розвиток національної економіки, науки, освіти, культури, мистецтва, спорту, охорони здоров'я та веде активну благодійну та громадську діяльність.

Телеканал 1+1
Телеканал 1+1-ведучі Сгіданку з 1+1 / 1+1

З ранку 24 серпня українці почнуть разом зі спецвипуском шоу Сніданок з 1+1 під слоганом "Ти - цінність", а його героями стануть українці, які своїми вчинками змінювали країну на краще.

Четверо ведучих проєкту готують музичні номери та ексклюзивні версії національного гімну, одна з яких вразить своїм масштабом і чуттєвістю. Ще одним сюрпризом стане музичний номер від дитячого хору, який заспіває найважливішу українську композицію на стадіоні "Олімпійський".

Надалі, після трансляції параду та Сніданку, стежити за головними святковими подіями в країні телеглядачі продовжать у спецвипуск інфотеймент-шоу Твій день. У студію будуть запрошені герої, які отримали нагороди в рамках урочистого параду до Дня Незалежності. Протягом дня на глядачів очікують прямі включення ТСН, присвячені святковим подіям та урочистостям по всій Україні. Фіналом цього стане особливий перформанс ТСН о 19:30, створений у колаборації з Big Entertainment Shows, творцями шоу Голос країни, Танці з зірками та Ліпсінк баттл. Виїзна студія ТСН розташується просто неба в центрі Києва, ведучими прямого ефіру стануть Алла Мазур, Наталія Мосейчук та Лідія Таран.

Телеканал 1+1
Телеканал 1 + 1-програма на День Незалежності / 1+1

Спецвипуск стане фіналом всеукраїнського туру, присвяченого 30-й річниці Незалежності України. Це-мультиформатний спецпроєкт, в якому щодня о 19:30 служба новин наживо проводить виїзні випуски з різних регіонів. Після святкового спецвипуску ТСН пройде трансляція концертного шоу на НСК "Олімпійському", учасниками якого стануть понад 30 українських артистів.

Для свята був також підготовлений проєкт "Ковчег "Україна": десять століть української музики в одному концерті", який об'єднає фольклорну та класичну музику, національну культурну спадщину, Образотворче мистецтво та новітні технології в одному перформансі. Концерт відбудеться за підтримки Міністерства культури України, а виробництвом проєкту займається Big Entertainment Shows під керівництвом Володимира Завадюка.

Також у вихідні пройде концерт "Українська пісня", який розповість історію української музики за 30 років незалежності України, починаючи від рок-групи ВВ до електро-фолк групи Go-A. зірки заспівають хітові пісні, на яких росло і продовжує зростати українська молодь. Також у концерті візьмуть участь група KAZKA, Ірина Білик, Тіна Кароль, група Бумбокс та інші. Виробництвом проєкту займається Big Entertainment Shows.

Телеканал 1+1
Вечірній Квартал на День Незалежності 2021 / 1+1

Нагадаємо, з нагоди свята, телеканалом 1+1 розпочато Всеукраїнський Digital-флешмоб під хештегом #Люблюукраїнську #люблюукраїну. Його мета - показати багатогранність і красу рідної мови, мотивувати людей по всій країні ділитися вражаючими історіями про Батьківщину і надихати інших робити це - за допомогою популярних пісень, віршів, улюблених цитат українських кіногероїв, крилатих виразів тощо. Найяскравіші фотографії та відео будуть опубліковані на сторінках соцмереж 1+1. У публікаціях соцмереж потрібно використовувати хештеги #ЛюблюУкраїнську #ЛюблюУкраїну.

На 1+1 вже стартував показ соціальної реклами "Дивися українською", де культові вітчизняні зірки в тематичних роликах діляться думками, чому розмовляти, любити, слухати і дивитися українською - важливо.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти