StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Марічка Падалко оголосила про новий сімейний статус

19 липня 2023, 18:23
42780
У зв'язку з успіхами Єгора Соболєва на фронті, нове "звання" отримала і сама ведуча.
Марічка Падалко, Єгор Соболєв
Марічка Падалко розповіла про нове звання Єгора Соболєва / колаж: Главред, фото: instagram.com/marichkapadalko

Ведуча ТСН на 1+1 Марічка Падалко на початку повномасштабної війни в Україні стала дружиною військового - її чоловік, журналіст, політик і громадський діяч Єгор Соболєв, пішов захищати нашу країну в лавах ЗСУ.

Чоловік уклав контракт з підрозділом територіальної оборони ще в серпні 2021 року, а місяцем раніше пройшов військові збори у складі однієї з бригад ЗСУ, де отримав військову спеціальність. За словами Падалко, Соболєв передчував війну, і готувався до неї.

Він брав участь у визволенні Ірпеня, і продовжує знаходиться на фронті. Ведуча горда успіхами чоловіка. Їх відзначають і командири Соболєва.

відео дня

Так днями на своїй сторінці в Instagram Падалко розповіла, що змінює сімейний статус у зв'язку з військовою службою чоловіка - Єгору Соболєву дали офіцерське звання.

"Маю відтепер новий сімейний статус - дружина офіцера", - пише Марічка Падалко. У коментарях підписники ведучої дякують її чоловікові за службу та бажають йому сильного янгола-охоронця, а Україні - перемоги.

Єгор Соболєв
Марічка Падалко розповіла про нове звання Єгора Соболєва / instagram.com/marichkapadalko

Раньше Періс Хілтон захейтили за незручні фото з сином - Барбі-мама, як сама світська левиця називає себе, нібито незграбно тримає дитину, через що недоброзичливці засумнівалися в її любові і прихильності до первістка.

Також нова обраниця Білла Гейтса спровокувала чутки про заручини - Паула Херд, з якою підприємець перебуває у відносинах з лютого цього року, була помічена з каблучкою на безіменному пальці.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти