StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Даніель Салем відверто розповів про полон: "Застрелюся або підірвуся і заберу з собою ворогів"

2 лютого 2023, 23:19
Шоумен і захисник України зізнався, що між смертю та ворожим полоном він без вагань обере перше зі словами "Слава Україні" на вустах.
Даніель Салем
Даніель Салем заявив, що краще вб'є себе, ніж здасться в полон окупантам / instagram.com/daniel_jihad_salem

Український актор і ведучий Даніель Салем зараз захищає Україну у складі спецпідрозділу авіарозвідки. Він був на "нулі", пережив поранення і справляється з наслідками контузії. Час від часу він дає інтерв'ю про своє військове життя або ділиться польовими нотатками в соціальних мережах.

Нещодавно він в розмові з ведучим Славою Дьоміним Салем зізнався, що багато думав про те, що буде, якщо він потрапить у полон до російських військових. Його життя вже безліч разів висіла на волосині, тому подібні міркування відбуваються у нього цілком усвідомлено.

Так український захисник зазначив, що в полон він не здасться ні за яких обставин - він готовий звести рахунки з життям, аби не потрапити в руки до ворога. Більше того, він навіть знає, як саме він вб'є себе, якщо йому загрожуватиме полон.

відео дня

"Я виберу смерть. 100 відсотків. І я знайду в собі сили це зробити. По-перше, я не люблю біль. Я не хочу відчувати біль – емоційний чи фізичний. Я це чітко розумію. Я краще голосно крикну "Слава Україні!" і застрелюся, або вставлю під пахви гранати, вдам себе мертвим, я підірвусь і заберу з собою кілька ворогів, чим буду терпіти тортури. Не хочу. Для мене полон це не варіант. І у нашому підрозділі це взагалі не варіант", - заявляє Даніель Салем.

Раніше легендарний рок-музикант Святослав Вакарчук дав концерт перед бійцями в ЗСУ у практично повністю знищеному в ході боїв між Росією і Україною місті Бахмут, що на Донеччині.

Також стало відомо, що українська ведуча і волонтерка Маша Єфросиніна була внесена в Російський список терористів і екстремістів, а також оголошена в розшук.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти