StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Що перша дружина Аффлека думає про його "цирк" із Джей Ло - ЗМІ

3 липня 2024, 19:48
218
Гарнер завжди відчувала незриму присутність Лопес у своїх стосунках з Аффлеком, тому і їй зараз непросто, подейкує близьке оточення.
Дженніфер Гарнер, Бен Аффлек, Дженніфер Лопес
Бен Аффлек і Дженніфер Лопес розлучаються - думка Дженніфер Гарнер / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Бен Аффлек перебував у романтичних стосунках з Дженніфер Гарнер з 2004 по 2015 рік (пара розлучилася лише в 2018 - прим. редактора). Їм вдалося зберегти дружні стосунки і разом активно брати участь у житті трьох спільних дітей.

Зараз Гарнер все частіше згадують у контексті розриву Бена Аффлека з його другою дружиною - Дженніфер Лопес. За чутками саме вона підтримує актора в непростий для нього час.

Утім, зараз перша дружина Аффлека вже втрачає терпіння - у пресі про неї почали з'являтися різні чутки. Та й їй самій не дуже приємно бути сімейним консультантом для колишнього чоловіка, який, як їй здавалося, завжди порівнював її з Джей Ло.

відео дня

Про це інсайдер повідомив виданню Daily Mail - Гарнер намагається відсторонитися від ситуації між Аффлеком і Лопес: "Джен нещодавно сказала все Бену. Щось на кшталт: "Вибач, але розрулюй це сам". Для неї вся ситуація ставала все більш неприємною, адже це повертало її власні спогади про їхнє розлучення. Вона відчинила свої двері та свій дім назустріч Джей Ло, бо рухається далі. Вона турбується про їхніх дітей і те, як уся ця ситуація на них вплине. Але зрештою це - не її цирк... і з неї досить грати для свого колишнього чоловіка і його нової дружини роль сімейного консультанта".

Хто такий Бен Аффлек?

Бен Аффлек - американський актор, режисер і продюсер. Володар численних кінонагород: трьох "Золотих Глобусів", двох "Оскарів", двох "SAG Awards", двох "BAFTA" тощо. Також має чотири "Золоті малини". Знявся у понад вісімдесяти фільмах, зрежисирував 35.

Хто така Дженніфер Лопес

Дженніфер Лопес - американська акторка, співачка, танцівниця, модельєр, продюсер і бізнесвумен. Вперше здобула популярність 1991 року як танцівниця трупи Fly Girl у телешоу In Living Color. Лопес - одна з найуспішніших співачок свого покоління, високооплачувана акторка й талановита бізнесвумен, яка зуміла створити модний бренд J. Lo; крім того, вона одна з найбагатших жінок світового шоу-бізнесу та одна з найвпливовіших персон, які розмовляють іспанською мовою.

У середині минулого року вона знову почала зустрічатися зі своїм колишнім коханим Беном Аффлеком. А офіційне возз'єднання відсвяткували великою фотосесією на яхті українського комерсанта Ріната Ахметова, яку той іноді здає в оренду.

Голлівуд - останні новини:

Раніше 21-річна дочка Біла Гейтса підтвердила роман з онуком легендарного музиканта. Фібі з'явилася на свій випускний із престижного університету в компанії спадкоємця іменитого сімейства.

Також стало відомо, що у зірки "Щоденника пам'яті", 94-річної акторки Джини Роулендс, діагностували хворобу Альцгеймера. Про це пресі повідомив син артистки.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти