StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Дива не сталося: Дженніфер Лопес і Бен Аффлек офіційно розлучилися - ЗМІ

2 липня 2024, 19:12
196
Попри те, що Бенніфер шалено кохають одне одного, їхнім стосункам катастрофічно не щастить.
Дженніфер Лопес, Бен Аффлек
Дженніфер Лопес і Бен Аффлек розлучилися - подробиці / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Любовна історія між Дженніфер Лопес і Беном Аффлеком все ж добігла кінця, всупереч усім зусиллям, які вони вклали в її збереження. Уже з березня артисти не чоловік і дружина.

Про це виданню Page Six повідомило джерело з близького оточення пари. Усі тривожні дзвіночки, які здавалися шанувальникам Бенніфер символічними, насправді були сигналами про їхнє розставання - відсутність публічних виходів, продаж сімейного гніздечка, роздільне проживання.

При цьому повідомляти про розлучення публічно пара не поспішає. І справа тут не в юридичних тяжбах.

відео дня

Дженніфер Лопес і Бена Аффлека і сьогодні пов'язують ніжні почуття одне до одного - цього не змінило навіть розставання. Актор дає можливість тепер уже колишній дружині оговтатися, адже він, як каже інсайдер, "дуже захищає співачку".

Хто такий Бен Аффлек?

Бен Аффлек - американський актор, режисер і продюсер. Володар численних кінонагород: трьох "Золотих Глобусів", двох "Оскарів", двох "SAG Awards", двох "BAFTA" тощо. Також має чотири "Золоті малини". Знявся у понад вісімдесяти фільмах, зрежисирував 35.

Хто така Дженніфер Лопес

Дженніфер Лопес - американська акторка, співачка, танцівниця, модельєр, продюсер і бізнесвумен. Вперше здобула популярність 1991 року як танцівниця трупи Fly Girl у телешоу In Living Color. Лопес - одна з найуспішніших співачок свого покоління, високооплачувана акторка й талановита бізнесвумен, яка зуміла створити модний бренд J. Lo; крім того, вона одна з найбагатших жінок світового шоу-бізнесу та одна з найвпливовіших персон, які розмовляють іспанською мовою.

У середині минулого року вона знову почала зустрічатися зі своїм колишнім коханим Беном Аффлеком. А офіційне возз'єднання відсвяткували великою фотосесією на яхті українського комерсанта Ріната Ахметова, яку той іноді здає в оренду.

Голлівуд - останні новини:

Раніше 21-річна донька Біла Гейтса підтвердила роман з онуком легендарного музиканта. Фібі з'явилася на свій випускний із престижного університету в компанії спадкоємця іменитого сімейства.

Також стало відомо, що у зірки "Щоденника пам'яті", 94-річної акторки Джини Роулендс, діагностували хворобу Альцгеймера. Про це пресі повідомив син артистки.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти