StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Що буде з тілом Шеннен Доерті після смерті - незвичайний план покійної акторки

17 липня 2024, 01:30
210
Шеннен Доерті хотіла возз'єднання з близькою людиною.
Шеннен Доерті
Шеннен Доерті померла - як Шеннен Доерті розпорядилася своїм прахом / колаж: Главред, фото: instagram.com/missbowiedoherty, instagram.com/theshando

Американська акторка Шеннен Доерті померла від раку молочної залози 13 липня 2024 року. Важка хвороба повільно висмоктувала з неї життєві сили цілих 9 років.

Втім, час боротьби з онкологією артистка витратила з користю. Крім того, що вона хотіла прожити кожну свою мить на всі 100%, вона не забувала і про те, що рано чи пізно її не стане. Вона готувалася до смерті, хоч і відчайдушно хотіла жити. Тому за життя Шеннен встигла зробити кілька важливих справ, щоб після її відходу її родині не довелося займатися цим.

Зокрема, у січні, коли Доерті дізналася про метастази в мозку, у своєму подкасті "Let's Be Clear" вона розповіла, як потрібно вчинити з її тілом після смерті. Наприклад, зірка відмовилася від поховання.

відео дня

Шеннен заявила, що хоче бути кремованою, і щоб її прах був змішаний з прахом її покійного батька та улюбленої собаки Бові, яка пережила свою господиню. Крім того, вона дозволила своєму близькому другові і виконавцю її заповіту Крісу Кортаццо взяти частину її праху, щоб носити його як прикрасу ближче до серця.

Наразі невідомо, чи були ці розпорядження Шеннен Доерті офіційними.

Шеннен Доерті з батьком і собакою Бові
Шеннен Доерті з батьком і собакою Бові / колаж: Главред, фото: instagram.com/theshando

Хто така Шеннен Доерті

Шеннен Доерті - американська акторка, найбільш відома за ролями Бренди Волш у телесеріалі "Беверлі-Гіллз, 90210" і Прю Голівелл у серіалі "Усі жінки відьми".

За даними Вікіпедії, у березні 2015 року Шеннен поставили діагноз рак молочної залози. Про хворобу Доерті стало відомо 19 серпня того ж року, коли вона подала позов проти свого колишнього менеджера Таннера Мейнстейна, який неправильно оформив її медичне страхування, через що, на її думку, вона не отримала належного лікування і її рак метастазував.

Голлівуд - останні новини:

Раніше стало відомо, що у зірки "Гаррі Поттера" Емми Вотсон новий роман. 34-річну акторку папараці зняли під час ніжних поцілунків із загадковим брюнетом в Оксфорді.

Також у ЗМІ з'явилися чутки про те, що "Зоряний Лорд" Кріс Пратт і старша донька Арнольда Шварценеггера стануть батьками. Для Кріса і Кетрін це буде третя спільна дитина.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти