StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Королеві Каміллі доведеться піти - дружина Чарльза III кидає свої обов'язки

3 березня 2024, 22:36
Суспільний тиск, пов'язаний з онкологією короля Великої Британії, змусив його дружину вжити додаткових заходів.
Королева Камілла
Королева Камілла бере відпустку від виконання королівських обов'язків / колаж: Главред, фото: instagram.com/theroyalfamily

З січня 2024 року з команди британської королівської сім'ї вибуло відразу два учасники - король Чарльз III та його невістка принцеса Кетрін Уельська були змушені взяти лікарняну відпустку. Виконання їхніх королівських обов'язків багато в чому лягло на плечі їхніх других половинок.

Королева Камілла, яка з честю перенесла новину про онкологію найдорожчого чоловіка, покірно прийняла на себе його роботу, і півтора місяця безперервно працювала. Однак тут вік 76-річної монархині дав про себе знати.

З 4 по 10 березня королева вирушає на відпочинок. Цілий тиждень вона планує відновлювати сили і присвячувати свою увагу сім'ї та коханому чоловікові. Як повідомляє видання Hello!, свої обов'язки на цей період вона розподілила між старшими членами королівської сім'ї. Офіційних заяв з приводу "відпустки" королеви Камілли Кенсінгтонський палац не робив.

відео дня

Відомо, що до роботи королева Камілла приступить вже 11 березня - під її керівництвом британська королівська сім'я відвідає святкову службу у Вестмінстерському Абатстві, присвячену Дню Співдружності.

Хто така королева Камілла?

Королева Камілла (Камілла Паркер-Боулз) - королева Великобританії, друга дружина Чарльза III, коронована разом із ним 6 травня 2023 року. З 2005 по 2022 роки носила титул герцогині Корнуольської та принцеси Уельської (другий титул не використовувала). З вересня 2022 року і до травня 2023 була королевою-консортом.

Раніше близька подруга покійної принцеси Діани розкрила, що сказав Чарльз леді Ді в ніч перед їхнім весіллям. Його зізнання розбило серце дівчині, яка мріяла про королівську казку.

Також стало відомо, що принц Гаррі повстав проти Меган Маркл - уперше за вісім років їхніх стосунків. Герцог Сассекський, всупереч примхам дружини, прийняв рішення відновити зв'язок із королівською родиною.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти