StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Колишня дружина Узєлкова опинилася в лікарні: що сталося

25 червня 2024, 14:59
999
Марина Борджемська поїхала відпочивати в Ізраїль.
Марина Борземська
Марина Боржемська потрапила в неприємну ситуацію на відпочинку/ колаж: Главред, фото: instagram.com/uzelkova.marina/

Колишня дружина спортсмена і боксера В'ячеслава Узелкова Марина Боржемська, з якою боксер прожив 22 роки і розлучався з жахливим скандалом, опинилася в лікарні.

Під час відпочинку зі своєю мамою і дітьми в Ізраїлі, спортсменка і телеведуча потрапила до лікарні.

У своєму Instagram, зірка поділилася кадром, на якому лежить на кушетці біля медичного обладнання в ізраїльській лікарні.

відео дня

Хто така Марина Боржемська?

Багато хто знав Марину Боржемську, як дружину відомого боксера В'ячеслава Узєлкова. Однак справжня слава до дівчини прийшла 2016 року, коли вона стала тренером у популярному телевізійному проєкті "Зважені та щасливі".
У 1999 році пара одружилася, проте через 22 роки їхній шлюб дав тріщину. За словами Марини, причина розлучення в тому, що їхні шляхи просто розійшлися. А ось сам Слава заявив, що причиною розриву стало його невміння стримувати ревнощі.
Після початку повномасштабної війни колишній чоловік остаточно зник із життя сім'ї, тож Марина сама виховує 14-річного сина Роберта та 11-річну доньку Олівію.

Підписники Марини почали хвилюватися про стан здоров'я знаменитості та, підтримавши її, поцікавилися, що стало причиною. Через деякий час Боржемська вийшла на зв'язок і заспокоїла фанатів, пояснивши, що все вже позаду і нічого критичного, на щастя, не сталося. І подякувала місцевим медикам. Водночас спортсменка не стала розкривати подробиць.

Марина Боржемська на лікарняному ліжку
Марина Боржемська на лікарняному ліжку / Скриншот Instagram/uzelkova.marina

"Дякую всім за підтримку. Уже все добре. Ізраїльські лікарі пройшли тест на всі 100%", - написала Марина.

Новини шоу бізнесу України та світу:

Нагадаємо, раніше Боржемська розповіла, що в її домі було присутнє насильство та маніпуляції. Крім того, селебріті додає, що їй було складно прийняти те найголовніше рішення, на яке вона все-таки зважилася, коли народила другу дитину - сина Роберта.

Влітку 2021 року В'ячеслав Узєлков узяв участь у шоу Одруження наосліп, оскільки, за його словами, був готовий знайти своє справжнє кохання. У пару спортсмену обрали Юлію Черницьку - "фітнес-маму" чотирьох доньок. Незважаючи на те, що Черницька та Узелков були давно знайомі, стосунки не склалися - після проекту фітнес-мама назвала Узелкова своїм ворогом і "хворим на голову".

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти