StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Колишня невістка Єлизавети II бореться з раком молочної залози

28 червня 2023, 03:15
2145
Сара Фергюсон вже перенесла операцію на грудях, так що онкологи можуть прогнозувати її подальший стан.
Сара Фергюсон
У Сари Фергюсон виявили рак молочної залози / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com, pexels.com

Британська письменниця і громадська діячка, колишня невістка королеви Єлизавети II (ексдружина принца Ендрю), Сара Фергюсон, герцогиня Йоркська, є піклувальником одного з благодійних фондів, який займається програмами з лікування та підтримки онкохворих. За сумним збігом обставин допомога знадобилася і їй самій, повідомляє видання Daily Mail.

У 63-річної Фергі під час планової мамографії був виявлений рак молочної залози. На щастя, пухлина виявилася операбельною.

Після хірургічного втручання лікарі повідомили, що онкологія Фергюсон зараз на ранній стадії, і вони можуть дати лише оптимістичні прогнози щодо одужання герцогині.

відео дня

Зараз вона перебуває на домашньому лікуванні в Віндзор-Лодж. Операція з видалення пухлини проводилася в лікарні короля Едуарда VII в Мерілебоні.

Інсайдери повідомляють, що Сара Фергюсон швидко йде на поправку і знаходиться в хорошому настрої: "Це були складні часи для неї, але вона дуже вдячна медичному персоналу, який провів мамографію, і який дбав про неї в останні кілька днів".

Раніше в невиліковній хворобі зізналася австралійська співачка sia-артистка страждає розладом нервової системи аутистичного спектру. Грунтуючись на власному досвіді вона навіть зняла фільм "Музика", який був номінований на Золотий глобус.

Також про проблеми зі здоров'ям у Віктора Павлика повідомила його дружина і концертний директор Катерина Репяхова. Стара травма артиста дала про себе знати, і тепер йому необхідно складне лікування.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти