StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Була настільки маленька і потворна": Астаф'єва розповіла як комплексувала через фігуру

9 березня 2024, 13:35
Співачка і актриса Даша Астаф'єва у свій час стала символом української краси - і знімалася для багатьох глянцевих журналів, у тому числі й для зарубіжних.
Астаф'єва
Даша Астаф'єва розповіла про дитячі комплекси / колаж Главред, фото УНІАН

Співачка і волонтерка Даша Астаф'єва (колись учасниця герлз-бенду "NikitA") довгий час вважалася чи не еталонною українською красунею. Проте сама дівчина розповіла в інтерв'ю проєкту "Це ніхто не дивитиметься" про те, що їй чимало довелося колись боротися з комплексами з приводу своєї фігури.

Астаф'єва розповіла, що в шкільні роки не сприймала себе і свою зовнішність - мовляв, була дуже маленькою, худенькою і з короткою стрижкою, а ось її однокласниці були вже з більш жіночими формами.

"Я дуже страждала від того, що була худою в дитинстві. Коли мої подружки були вже жінками, я була настільки маленька і настільки потворна поруч із ними. Я зі своїми однокласницями. Подивися на мої ніжки. З тими ж крутими дівчатами, які "тримали" всю школу", - сказала вона.

Хто така Даша Астаф'єва?

Дар'я (Даша) Вікторівна Астаф'єва - українська модель, співачка, акторка, телеведуча і волонтерка. Солістка гурту NikitA (2008-2017), повідомляє "Вікіпедія".

Астаф'єва маленька

Нагадаємо, раніше Даша Астаф'єва наприкінці свого поста в Мережі заінтригувала підписників заявою про можливе повернення до кар'єри співачки, але після завершення війни.

Раніше Астаф'єва розкритикувала тих, хто мовчить про війну в Україні. За її словами, не можна замовчувати війну в соціальних мережах, а говорити про війну - обов'язок кожного.

Крім того, Даша Астаф'єва розповіла про проблеми зі здоров'ям. Вона сказала, що жінки зараз хворіють і закликала передплатниць стежити за своїм жіночим здоров'ям і обстежуватися.

Інші матеріали:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти