StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Забрало шматок щасливого життя": Астаф'єва розповіла про проблеми зі здоров'ям

22 січня 2024, 00:07
274
Даша Астаф'єва звернула увагу підписників на проблему, про важливість якої часто забувають.
Даша Астаф'єва
Даша Астаф'єва висловилася про жіноче здоров'я / колаж: Главред, фото: instagram.com/da_astafieva

Українська співачка, ведуча і волонтер Даша Астаф'єва пости в своєму блозі в Instagram часто присвячує суспільно важливим моментам - допомозі ЗСУ, турботі про тварин, цікавим фактам про Україну і культуру тощо. Нещодавно артистка нагадала про важливість для жіночого здоров'я регулярних оглядів.

Астаф'єва зізналася, що багато жінок з її оточення зараз хворіють. Тому вона вирішила зробити "ласкаве нагадування": "Я сподіваюсь, що ви здорові. І цей пост просто стане для мене та для вас лагідним нагадуванням потурбуватися про себе. Будь ласка, не відкладайте чекап. Гроші, які ви хотіли витратити на манікюр, віддайте за мамографію. Сходіть до гінеколога, навіть, якщо зараз нічого не турбує. Здайте аналіз крові та перевірте гормони. Візьміть це за звичку. Проста база, яка збереже вам життя".

При цьому Даша розповіла, що і сама переживає не найкращі часи. Вона не стала заглиблюватися в деталі, але зазначила, що постраждала і фізично, і ментально. "Я сама не виключення. Останні пів року [сподіваюсь] були найскладнішими, хоч і не вважаю себе слабкою та беззахисною. Діагнози завжди були і будуть… і це забирає чималий шматок щасливого та повноцінного життя.Взагалі мати проблеми зі здоров’ям – це боротьба за фізичний і ментальний стан. А хворіти зараз – подвійне випробування. Думаєш: "Ну якщо мене не доб’є хвороба, вгамселить ракетою". Страшне відчуття безсилля", - поділилася емоціями артистка.

відео дня

Між тим Астаф'єва намагається випромінювати оптимізм і позитивну енергетику. Для тих, хто зараз хворіє і переживає не найкращі часи, вона записала окреме звернення в надії підняти їм настрій.

"А якщо ви зараз боретеся з хворобою, я зичу вам невичерпної сили. І знайте, що я думаю постійно про нас всіх, вразливих та тендітних, мужніх та неймовірних. Про кожну.Знайте – ви обов’язково впораєтеся, аби які виклики перед вами не стояли. Вам є заради чого жити. Обіймаю всім серцем", - пише Даша.

Даша Астаф'єва
Даша Астаф'єва висловилася про жіноче здоров'я / колаж: Главред, фото: instagram.com/da_astafieva

Раніше відомого українського стендапера побили під час концерту в Дніпрі. Андрій Пілат заступився за колегу, гумористку Аллу Волкову, за що отримав удар від хулігана.

Також українська співачка Аліна Гросу розповіла про маммопластику і розкрила сімейний секрет. Вона розповіла, кому зобов'язана своїм пишним декольте, яке викликає суперечки.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти