StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Боюся, що нас побачать": Есхакзай розкрила деталі про бойфренда-військового

13 червня 2024, 01:30
258
Журналістка відкрито заговорила про свій роман.
Раміна Есхакзай
Раміна Есхакзай новини - Раміна Есхакзай розповіла про бойфренда / колаж: Главред, фото: instagram.com/raminalalala

Українська журналістка і блогерка Раміна Есхакзай навесні підтвердила, що у неї з'явився новий роман. До цього вона була заручена з юристом Євгеном Проніним, але весілля так і не відбулося.

Пізніше стало відомо, що новий обранець журналістки - військовий. Вона намагається багато не розповідати про нього з міркувань безпеки.

Втім, нещодавно Есхакзай все ж розкрила цікаві подробиці про обранця. Зокрема вона розповіла, що зараз він служить на Харківському напрямку.

відео дня

Також Раміна зазначила, що була б щаслива здійснити мрію коханого, але боїться громадського осуду. "Він не був на морі. Я б хотіла полетіти з ним кудись, але я боюся, що нас побачать, будуть думати, звідки у нього гроші на поїздку. Дуже хочу поїхати з ним відпочити", - зізналася блогерка у своєму проєкті "30+".

Хто така Раміна Есхакзай?

Раміна Есхакзай - українська модель, журналістка, інтерв'юерка, блогерка. Брала участь у телепроєктах "Холостяк-5", "Від селянки до панянки", "Богиня шопінгу", "Караоке на Майдані". Автор YouTube-проєкту "RAMINA" (раніше - "Ходят слухи"). Знімалася в кліпах гуртів Антитіла і співака Віталія Козловського.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше український актор Костянтин Войтенко зізнався, чому на весіллі він і наречена були в чорному. Крім того артист пояснив, чому церемонію було вирішено проводити без свідків.

Також вдова Віталія Білоножка розповіла, як переживає його смерть. Світлана Григорівна поділилася своїми емоціями і розкрила, як планує вшанувати пам'ять покійного чоловіка.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти