StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Наче все завмерло": вдова Віталія Білоножка зізналася, як переживає його смерть

11 червня 2024, 22:51
1138
Світлана Білоножко в особливий для чоловіка день розповіла про пам'ять про нього.
Світлана Білоножко, Віталій Білоножко
Смерть Віталія Білоножка - Світлана Білоножко розповіла, як справляється зі смертю чоловіка / колаж: Главред, фото: Facebok Світлани Білоножко

9 січня 2024 року перестало битися серце Народного артиста України та власника унікального голосу Віталія Білоножка. Сьогодні йому міг би виповнитися 71 рік. У День народження співака його вдова, естрадна виконавиця Світлана Білоножко, розповіла ЖВЛ, які заходи разом із сім'єю планує провести на честь покійної зірки.

У жовтні відбудеться концерт пам'яті Білоножка. Крім того, Світлана Григорівна хотіла б організувати в музеї куточок, присвячений легендарному співаку, і міні-зоопарк його імені. Віталій Васильович дуже любив тварин, і зараз у його заміському будинку живуть улюбленці, які в перші дні після смерті Білоножка чекали на повернення свого господаря.

"У нас там живуть і павліни, і фазани, і голуби, і курочки декоративні, і попугайчики. У нас у будинку є акваріум на дві тонни води, ви можете уявити? Всі чекають Віталіка. В перші дні взагалі не їли. Подивляться на мене, і кожен у свій закуток йшов. Я не знала, що робити. Собаки тижнями лежали біля воріт, чекали. Наче все завмерло", - розповіла вдова співака.

відео дня

Сама вона зі смертю чоловіка так і не змирилася. Світлана Білоножко стала активніше виступати, давати інтерв'ю, брати участь у різних проєктах. Але все це вона робить, щоб не занурюватися в чорну тугу за чоловіком.

"Я весь час в русі. Я не сижу, бо якщо я сяду, мені буде важко. Я буду сумувати, плакати, а я цього не хочу", - зізналася вона.

Крім того Світлана Григорівна хоче випустити книгу покійного чоловіка, яку він почав записувати на смартфон. Щоправда, поки що вона не може знайти в собі сили, щоб прослухати ці аудіозаписи - рана від втрати коханого ще надто свіжа.

Хто такий Віталій Білоножко?

Віталій Васильович Білоножко (11 червня 1953 - 9 січня 2024) - український співак, естрадний виконавець; Народний артист України (1995); засновник і організатор періодичного Міжнародного фестивалю сімейної творчості "Мелодія двох сердець", повідомляє Вікіпедія.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше стало відомо, що звинувачений в аб'юзі Костянтин Войтенко вдруге одружився. З першою дружиною актор розлучався важко, а на весілля з другою прийшов весь у чорному.

Також український актор, режисер і воїн ЗСУ Ахтем Сеітаблаєв зізнався, як опинився на милицях. Він розкрив подробиці травми, через яку йому довелося перенести операцію.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти