StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Біль стає постійним супутником": Катерина Кухар показала понівечені балетом ноги

11 квітня 2023, 20:48
6808
За легкістю та витонченістю артистів балету ховаються титанічна праця і травми.
Катерина Кухар
Катерина Кухар показала синці і розповіла про біль всіх артистів балету / instagram.com/ekaterinakukhar_official

Українська прима-балерина та викладачка Катерина Кухар веде на своїй сторінці в Instagram "Записки балетної танцівниці", адже з її досвідом і тонкою натурою є що розповісти світу.

Своїм недавнім постом вона занурила читачів в ту частину балетного чарівництва, яка завжди залишається за лаштунками. Кухар опублікувала коротенький ролик, який складався з фотографій тренувань і виступів - від перших кроків до сценічної досконалості.

Правда, акцент балерина зробила на болі, яку артистам балету доводиться перемагати заради танцю. Сама Катерина, на жаль, не виняток: серед красивих студійних фото з'явився і кадр її побитих, в синцях і гематомах, колін. Втім, до цих відмітин вона ставиться філософськи.

відео дня

"Якщо артист балету прокинувся зранку, а у нього нічого не болить - він помер… І так все своє балетне життя… Від перших балетних Plié і Tendu, перших мозолів від пуантів, і до останнього танцювального подиху на сцені…Ти переборюєш себе, перемагаючи біль та травми, і виходиш на сцену…Біль стає постійним супутником… Іноді, ворогом, а іноді - другом. Він вибудовує твої сталеві кордони можливостей або руйнує наявні і розширює їх… Але з часом ти до нього звикаєш… Як до шматочків пробки у пляшці улюбленого старовинного вина", - пише прима-балерина.

Раніше українська співачка Оля Полякова показала, як виглядала у своїй максимальній вазі - після народження другої доньки вона набрала рекордну кількість кілограмів.

Також співачка Лайма Вайкуле поділилася власним досвідом боротьби з онкологією, який придбала близько 30 років тому - артистка зізнається, що важка недуга сильно змінила її.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти