StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Боксер Узєлков поскаржився на колишню дружину через свою літню маму

21 липня 2024, 11:20
617
В'ячеслав Узєлков заговорив про вплив шлюбу з Мариною Боржемською на його стосунки з родиною.
В'ячеслав Узєлков, Марина Боржемська
В'ячеслав Узєлков новини - Узєлков наїхав на Боржемську через маму / колаж: Главред, фото: instagram.com/uzelkov_official, instagram.com/uzelkova.marina

Український боксер В'ячеслав Узєлков і фітнес-тренерка Марина Боржемська були разом понад двадцять років. З 2021 року вони розлучені, проте спортсмен і сьогодні не втрачає нагоди "вкусити" колишню.

Раніше Узєлков звинувачував Марину в тому, що вона налаштовує їхніх двох спільних дітей, 15-річного Роберта і 12-річну Олівію, проти батька. Тепер же він заявив, що Боржемська стала причиною його сварки з мамою.

Так у своєму блозі в Instagram боксер опублікував селфі з мамою - він вирушив до неї в гості в день її 75-річчя. Крім зворушливих слів про те, як важливо підтримувати зв'язок із батьками, Узєлков непрозоро натякнув, що 20 років шлюбу з Боржемською надовго зруйнували його зв'язок із мамою, і винуватою в цьому він бачить колишню дружину.

відео дня

"Сьогодні, у моєї мами День народження. Їй сьогодні 75 років. Із них 20 років, коли був одружений, я з нею не спілкувався. Висновки робіть самі. Але, після розлучення, я з квітами, опустивши очі і боючись подивитись на неї, прийшов і попросив вибачення. Сказав, що мене щось затьмарило. І вона мені відповіла: "Славочка, я не ображаюсь, ти ж мій синочок, якого я люблю", - написав В'ячеслав Узєлков.

В'ячеслав Узєлков із мамою
В'ячеслав Узєлков новини - Узєлков наїхав на Боржемську через маму / instagram.com/uzelkov_official

Хто такий В'ячеслав Узєлков?

В'ячеслав Узєлков - український боксер у напівважкій ваговій категорії (30 перемог з 34 боїв). Завершив професійну кар'єру в 2014 році. Персональний спортивний тренер, шоумен. Брав участь у телепроєктах "Танцюю для тебе", "Україна має талант", "Зважені та щасливі", "Одруження наосліп".

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше український актор, режисер і ведучий Ахтем Сеітаблаєв розкрив причину розриву зі своєю молодою нареченою. Пара була заручена з осені 2023 року.

Також відома українська журналістка Емма Антонюк зробила зізнання про особисте життя письменника і музиканта Сергія Жадана, з яким вона перетиналася на богемних вечірках в юності.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти