StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Біллі Айліш зробила камінг-аут

5 грудня 2023, 18:09
474
Популярна американська співачка Біллі Айліш вперше публічно зробила камінг-аут і несподівано нарвалася на критику в мережі.
Біллі Айліш
Біллі Айліш розповіла, що їй подобаються і хлопці , і дівчата / колаж Главред, фото ua.depositphotos.com

Всесвітньо відома американська попспівачка Біллі Айліш зробила камінг-аут і відверто розповіла фанатам про свою сексуальну орієнтацію. Відповідне зізнання артистка зробила в розмові з журналістами Variety.

Зокрема, у 21-річної співачки не збирається вона зробити камінг-аут. На що Біллі з подивом відповіла ‒ мовляв, вважала, що всі здогадуються про її нетрадиційну сексуальну орієнтацію і що їй подобаються дівчата.

"Я думала, що це було очевидно. Я не розуміла, що люди не знають. Я робила це давно і просто не говорила про це", — сказала співачка.

відео дня

Після виходу статті на Айліш посипався шквал критики. Деякі фанати звинуватили знаменитість в тому, що вона спеціально заграє з ЛГБТ-спільнотою, щоб у неї ще сильніше виросла армія шанувальників. У відповідь на хейт дівчина зазначила, що їй подобаються чоловіки і жінки.

"Мені подобаються пані та дівчата. Залиште мене в спокої", - різко написала артистка.

Нагадаємо, раніше українська співачка Alyosha натякнула на проблеми у відносинах з Тарасом Тополею. Розлад в парі, на думку артистки, настав через довгу розлуку.

Також стало відомо, що популярна блогерка Настя Талпа вагітна вдруге. Восени вона знову вийшла заміж і тепер чекає дитину від другого чоловіка.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти