StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Беззубий і набряклий: Філіп Кіркоров зовсім здав

12 грудня 2023, 12:21
Чим далі Примадонн йде в вдосконалення зовнішності, тим більше він віддаляється від досконалості.
Філіп Кіркоров
Опухлий Філіп Кіркоров налякав мережу своїм новим обличчям / колаж: Главред, фото: instagram.com/fkirkorov_fan_bg, instagram.com/felixgrozdanov

Не встиг співак-путініст Філіп Кіркоров звикнути до нових пластикових сідниць, на які він і через півроку боїться сідати всією вагою, так його наздогнала нова метаморфоза - обличчя Примадонна роздуло до непристойних розмірів.

Втім, це не заважає йому ходити по світських заходах і лякати всіх своєю запливлою фізіономією. Пухкі щоки він приховує під чорною щільною пов'язкою, проте те, що покликане маскувати, лише ще більше акцентує увагу на зовнішньому вигляді Кіркорова.

Так днями співак з'явився на концерті "Пісня року" - "новорічний чес" він не пропускає, щоб потім були гроші на нові "поліпшення" зовнішності. І хоч на сцену Філя вийшов в незмінно блискучому костюмі, як новорічна ялинка, вся увага була сконцентрована на щоках.

відео дня

Злі язики припускають, що Кіркоров зважився на підтяжку обличчя або видалив грудки Біша. Його колеги ж розповіли росЗМІ, що сталося зі співаком насправді.

Філіп Кіркоров нібито видалив зуби мудрості, проте операція була не зовсім вдалою, тому у нього утворився флюс. Через це обличчя співака роздуло до непристойних розмірів. Втім, ніхто не здивується, якщо Примадонн буде виглядати зовсім інакше, коли зніме пов'язку.

Дивіться відео виступу опухлого Філіпа Кіркорова:

Раніше у мережі з'явилося фото моторошно опухлого Кіркорова, який став ледь впізнаваний. Співак був явно не в собі - на світському заході він цурався не тільки журналістів, а й своїх колег.

Також стало відомо, що дітей Філіпа Кіркорова захейтили в школі через нові сідниці татуся. Витівки епатажного артиста вилазять його спадкоємцям боком, до чого йому, схоже, абсолютно немає діла.

Інші новини про Філіпа Кіркорова:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти