StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Біжить з потопаючого корабля: репер-одесит Джиган отримує громадянство Ізраїлю

29 січня 2023, 13:53
Джиган поєднує "приємне з корисним", а саме отримує ізраїльський паспорт. "Про всякий випадок".
Оксана Самойлова і Джиган
Оксана Самойлова і Джиган / Instagram

Репер-одесит Джиган, який влаштувався в Москві під спідницею у російської мільйонерки Оксани Самойлової, зібрався переїжджати в Ізраїль.

Як пишуть російські телеграм-канали, Джиган, який разом зі своїм сімейством, знаходиться в Ізраїлі на відпочинку, подався на громадянство. "Пишуть, що Джиган в Ізраїлі не тільки відпочиває, а й подає документи на ізраїльське громадянство. І шанси, схоже, великі", - повідомляє "Не Малахов".

За інформацією каналу, Джиган, він же Денис Устименко-Вайнштейн виріс в Одесі. Його батько Олександр Устименко служив моряком на судні далекого плавання. Про матір репера відомо лише те, що за національністю вона єврейка. Прізвище Вайнштейн Джиган взяв через повагу до покійної прабабусі, яка пережила Голокост.

відео дня

Як відомо, Джиган відмовчався з приводу війни в Україні, незважаючи на своє українське походження. Він також жодного слова не промовив, коли Росія вбивала мирних громадян, дітей і жінок. При цьому він продовжує жити своє шикарне життя разом з російською мільйонеркою Оксаною Самойловою та їхніми чотирма дітьми.

Нагадаємо, раніше Джигана сильно зачепили слова про те, що він жирний. Насправді в інтернеті вже давно насміхаються з фігури виконавця. Так, він опублікував фото морських їжаків і видав філософську фразу про те, що краще (пити - неценз.) пиво на відпочинку, ніж пити фекалії (неценз.) в офісі.

"Краще бути жирним у відпустці і пити пивко, ніж бути худим в офісі і пити фекалії. Всі, хто пише що я жирний, ви мерзоти заздрісні", - образився роздобрілий репер.

Нагадаємо, раніше російські ЗМІ захлинулися від захвату, висвітлюючи мільйонне весілля блогерки Оксани Самойлової та її українського чоловіка, реппера-одесита Джигана.

Виявилося, що роздобрілий поруч з мільйонеркою-дружиною Джиган любить не тільки торти у вигляді ракет, а й "булки" Седокової. Без них він не зміг обійтися навіть на власному весіллі, вартістю майже пів мільйона доларів.

Так, спочатку Седокова, яка мовчить про війну в Україні та жорстокий напад Росії осоромилася, виступивши з вітальною промовою. "Я 10 років думала, пісня "Холодне серце" присвячена Оксані, а вона не їй присвячена", — вимовила співачка, повертаючись до Джигана, який зовсім недавно лайкав філейні частини співачки.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти