StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Арсеній Яценюк розкрив подробиці смертельної хвороби покійної сестри

19 вересня 2024, 20:52
264
Її боротьба з раком стала для політика прикладом безпрецедентної сміливості.
Арсеній Яценюк із сестрою
Арсеній Яценюк новини - Арсеній Яценюк розповів, як його сестра боролася з онкологією / колаж: Главред, фото: facebook.com/yatsenyuk.arseniy

У серпні 2024 року український політик Арсеній Яценюк повідомив трагічну для його родини новину - пішла з життя його старша сестра Аліна. Жінка 6 років боролася з онкологією.

Лише через місяць після смерті близької людини Яценюк зважився поділитися сумними подробицями. Так в інтерв'ю для видання "Гордон" він розповів, що в Аліни була саркома 4 стадії.

"Це одна із самих злоякісних пухлин. Вона мала четверту стадію саркоми, яка була діагностована майже шість років тому. Людина при четвертій стадії саркоми, за світовою статистикою, живе два, максимум три роки. А взагалі, буває так, що це місяці. Моя Аліна майже шість років із четвертою стадією саркоми не просто боролася – вона за вісім місяців до смерті ще бігала 5 км", - згадує політик.

відео дня

Приклад Аліни та її боротьби він вважає надихаючим, тож звернувся до тих, хто зараз хворіє, і до тих, хто їх підтримує, з проханням боротися і не опускати руки. "Якщо боротися і не здаватися – це приклад моєї рідної сестри, – то можна навіть в очікуванні того, що максимум проживають рік, шість років давати по зубах і виборювати своє життя. Мої слова підтримки всім, хто хворіє. Я вас дуже прошу, не опускайте руки. Ви навіть не можете уявити, наскільки важлива воля до життя і так само воля до перемоги. І це стосується й нашої країни", - каже Арсеній Яценюк.

Хто такий Арсеній Яценюк?

Арсеній Яценюк - український політичний і державний діяч. Обіймав посади міністра економіки в 2005-2006 роках і міністра закордонних справ у 2007. У 2007-2008 роках був головою Верховної ради України, у 2014-2016 роках - прем'єр-міністром України, повідомляє Вікіпедія.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше зірка "Кіборгів", 48-річний актор В'ячеслав Довженко, вперше підтвердив новий роман і показав молоду обраницю на милих спільних фото.

Також відома українська акторка Ірма Вітовська розповіла, чи готова служити на фронті, а також розкрила обставини, за яких прийняла остаточне рішення.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти