Анна Різатдінова зізналася, чи справжній її роман з Сергієм Мельником

10 листопада 2020, 11:49
Українська спортсменка, олімпійська чемпіонка Анна Різатдінова відверто розповіла про почуття між нею і футболістом Сергієм Мельником.
Анна Різатдінова
Анна Різатдінова / Instagram

Фіналістка Танці з зірками 2019 Анна Різатдінова розповіла, як між нею і Сергієм Мельником спалахнула любов.

Анна Різатдінова стверджує, що всі почуття реальні, а не піар для нього на шоу. Як будуть розвиватися почуття далі Анна Різатдінова не знає, каже вона виданню KP.ua

"Так, ми перебуваємо у відносинах. Подивившись наш танець, можна все зрозуміти, без доказів. Ми не актори з Сергієм. Нас навпаки лають за цю емоційність і за те, що ми не вміємо грати. Тому робіть висновки самі", - підкреслила Різатдінова.

відео дня

Спортсменка із задоволенням розповіла, який хороший її молодий чоловік.

"Йому хочеться довіритися. Поруч з Сергієм відчуваю себе дівчинкою. Між нами почали зароджуватися романтичні стосунки, - говорила Анна.читайте такожТанці з зірками 2020-що було в 11 випуску 8 листопада

Вона розповіла, що почуття спалахнули несподівано, адже раніше вона взагалі не знала Сергія Мельника. Але поки що він в першу чергу чекають закінчення його виступів на Танці з зірками, а потім будуть будує плани далі.

"До проекту Я не знала Сергію. У Танці з зірками був вечір випускників за участю героїв минулого сезону, і я танцювала в парі з Сергієм і його партнеркою Аделіною Делі. Весь тиждень ми провели в тренувальному залі, готували танець. Перше враження - спортсмен спортсмена розуміє. Ми відразу знайшли спільну мову, нам навіть говорили одні й ті ж зауваження щодо танців. Так все і почало зароджуватися. Минув тиждень, і ми продовжили спілкування. Я підтримувала Сергія, стежила за його виступами, голосувала. Приїжджала до нього в тренувальний зал, адже весь час Сергій проводить на тренуваннях. Він дуже зайнятий. Мені було шалено приємно, що на ефір "сімейний вечір" Сергій покликав мене. Його брат не зміг приїхати, природно, я вирішила підтримати Сергію. У нас вийшов гарний, чуттєвий танець", - зізналася дівчина.

Нагадаємо, що Анна Різатдінова програла Ксенії Мішиній в фіналі Танці з зірками 2019. На шоу наступного року вона познайомилася з Сергієм Мельником. Коли Ксенія Мішина повернулася в ролі 4 судді, Анна Різатдінова вдруге вийшла на паркет з Мельником, і вони зізналися в коханні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти