StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Андрій Данилко зібрався в Москву та розповів, що зробить там в першу чергу

31 січня 2023, 13:34
У Вєрки Сердючки є цілком конкретний план, як захоплююче провести час у столиці країни-агресора.
Андрій Данилко
Андрій Данилко розповів, що зробить насамперед, коли повернеться в рф через 50 років / instagram.com/v_serduchka

Навесні 2022 року український музикант Андрій Данилко, який виступає на сцені в амплуа Вєрки Сердючки, в числі інших українських діячів культури отримав заборону на в'їзд в рф на 50 років через його антивоєнну позицію та критику Кремля.

Артист зізнавався, що таке "покарання" від країни-агресора його хвилює мало, і він шкодує лише про те, що через заборону не зможе особисто бути присутнім на похоронах Путіна.

Проте Данилко вже будує плани на той час, коли термін дії заборони закінчиться. В інтерв'ю для італійської газети Corriere della Sera музикант розповів, чим займеться в рф в першу чергу.

відео дня

"З моєю критикою вторгнення 2022 року мені заборонено в'їзд до Росії. Це означатиме, що у віці 98 років я повернуся до Москви і піду шукати могилу Путіна", - розповідає Данилко.

Також він підкреслив, що не є прихильником популярного наративу "артисти поза політикою". Принаймні не тоді, коли йдеться про війну. Зокрема він відповів на претензії деяких італійських політиків, які були незадоволені тим, що на музичному фестивалі в Сан-Ремо, який стартує 7 лютого, виступить президент України Володимир Зеленський з антивоєнною промовою. Віце-прем'єр-міністр Італії, наприклад, висловив думку, що змішувати політику з музикою вкрай недоречно.

"Тоді вони (політики - прим. редактора) повинні пояснити це і Путіну. Сан-Ремо було подією, яку неможливо пропустити, для всіх нас, радянських людей, і досі залишається такою. У мене в спальні був постер Адріано Челентано. Музика об'єднує, а може роз'єднувати, як це намагався зробити Путін, виключивши Сердючку з Федерації... Якщо Зеленський зможе трохи розворушити мізки в Сан-Ремо, це буде тільки акт справедливості", - впевнено заявив Андрій Данилко.

Нагадаємо, раніше Андрій Данилко висловив думку, що правляча верхівка РФ насправді-всього лише безвольні маріонетки, а всю владу президент-диктатор зосередив виключно у своїх руках.

Зокрема таке враження справляють костюми і мундири на Офіційних особах РФ, які надіті на них на офіційних заходах. За словами Данилка, виглядають вони, ніби зняті з чужого плеча.

До того Данилко розповів, чому, на його погляд, диктатор Путін почав війну в Україні.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти