StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Андрій Данилко розповів, чому засмутився через заборону на в'їзд до Росії на 50 років

22 квітня 2022, 02:47
Півстоліття для Вєрки Сердючки не термін, але артист боїться упустити дещо дуже важливе для нього.
Андрій Данилко розповів, чому засмутився через заборону на в'їзд до Росії на 50 років
Андрій Данилко відреагував на заборону на в'їзд до Росії на 50 років / instagram.com/v_serduchka

Український співак Андрій Данилко, який виступає в амплуа ексцентричної дамочки середнього віку Вєрки Сердючки, потрапив до списку українських діячів культури, яким заборонили в'їзд до росії на 50 років у зв'язку з його політичними переконаннями.

За свою кар'єру Сердючка дала безліч концертів, в тому числі і в рф. Однак Андрій Данилко абсолютно чітко і ясно змалював свою позицію з перших днів війни: Росія для нього - країна-агресор, яка віроломно вторглася в його рідну Україну. Він засуджує військові злочини, які скоюють російські окупанти, і не боїться використовувати свою впливовість і популярність, щоб відкрити світові очі на правду - росія розв'язала безчесну криваву війну і винна в злочинах проти українського народу, проти людства.

Данилко не став мовчати, за що і був включений в список неугодних - півстоліття йому заборонено відвідувати рф. Чи шкодує він про це, артист розповів у інтерв'ю для Insider.

"Я не особливо засмутився, тому що скрізь я там був: в кремлі був, в мавзолеї був, в лужниках виступав. Що там дивитися?" - поділився Данилко.

Однак про одну річ артист все ж шкодує. "Єдине що на похоронах у Путіна не зможу бути",- поскаржився він.

Однак 48-річний актор, з властивим йому оптимізмом, вже будує плани на майбутнє: "Я так підрахував, що у мене в принципі є шанс через 50 років з паличкою пройтися по червоній площі".

читайте також"Росіяни, ми здичавіли": група "Ногу звело" записала кліп на підтримку України

Раніше Андрій Данилко ділився спогадами про реальну особисту зустріч з президентом РФ. За його словами Путін - виплодок пекла.

Однак музикант не вважає, що швидка смерть, яку тирану зараз бажають багато хто, буде за його злодіяння занадто легким покаранням. Данилко запропонував свій варіант кари для Путіна.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти