StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Андре Тан з командою розпочав ініціативу допомоги дітям з особливими потребами

20 серпня 2021, 18:33
Андре Тан приєднався до організації, яка займається допомогою дітям з незвичайними потребами та їх сім'ям.
Андре Тан
Андре Тан та Олена Кравець / прес-служба

У рамках Всеукраїнських святкових заходів до Дня Незалежності, команда популярного бренду на чолі з дизайнером Андре Таном, привертає увагу суспільства до дітей, з особливими потребами: синдромом Дауна, спектром аутизму, затримкою мови та дітям з інвалідністю.

Як повідомили Главреду у Андре Тана, вони з членами ініціативи вирішили звернути увагу на те, що сім'ї, в яких є діти з особливими потребами, вимагають підтримки держави і суспільства. Не зволікання, а належного ставлення до себе, уваги і матеріальної допомоги.

"Сьогодні, я разом зі своєю командою хочу підтримати дітей з особливими потребами: спектром аутизму, синдром Дауна і розладом психічного стану, привернути увагу суспільства до особливого таланту цих дітей. Наш головний меседж - важливість прийняття суспільством людей з інвалідністю. Це не про жалість або співчуття, а про розуміння їх потреб і особливостей, рівноправність, безбар'єрність в освіті, роботі, свободі пересування, дозвіллі", - пояснив Андре Тан.

відео дня

Компанія ANDRE ТAN розпочала соціальну ініціативу допомоги дітям з інвалідністю. Компанія, законодавець моди в Україні, підтримала львівську громадську організацію - "Сонячна майстерня", де займаються малюванням діти з особливими потребами, і сподівається, що мода допомагати дітям, стане трендом поза часом.

Андре Тан Наталія Могилевська та Жан Беленюк
Андре Тан Наталія Могилевська та Жан Беленюк / прес-служба

Унікальна методика арт-терапії, до слова визнана в Англії і США - основний інструмент засновниць майстерні. Ольга Санікович, художниця за фахом і психолог Ольга Германович, рятують і полегшують емоційний стан дітей своєю професійною увагою до них.

Дизайнер Андре Тан розглянув малюнки вихованців майстерні і переніс їх на одяг бренду Andre Tan - футболки і худі. Така капсульна колекція вже у продажу. Гроші від продажу одягу будуть передані Сонячній майстерні, на оренду більш просторого приміщення, щоб допомогти більшій кількості дітей з особливими потребами а також закупівлю паперу, фарб, полотен, пензликів.

Андре Тан і Ольга Полякова
Андре Тан та Ольга Полякова / прес-служба

"Хочу, щоб ми не ігнорували проблему, не залишали сім'ї, де діти з особливими потребами без уваги, поодинці, а простягнули руку допомоги і приділили увагу цьому питанню", - зазначає Андре Тан.

До соціальної ініціативи допомоги дітям з особливими потребами долучився fashion-портал про світське життя JetSetter.ua, селебріті та лідери громадської думки-Оля Полякова, Олена Кравець, Наталія Могилевська, Анна Різатдінова, Валерія Гузема, Жан Беленюк.

Вони також сфотографувалися з маленькими художниками Сонячної майстерні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти