Анастасія Волочкова зізналася, що зробила аборт від свого чоловіка

29 березня 2021, 17:39
Російська балерина Анастасія Волочкова вперше зробила зізнання про те, що штучно переривала вагітність.
Анастасія Волочкова
Анастасія Волочкова / instagram

Знаменита російська балерина Анастасія Волочкова, яка нещодавно розійшлася з таємничим коханим, але вже знайшла нового, розповіла, що їй довелося зробити аборт.

Як повідомляє видання Cosmopolitan, коли доньці Аріадні було п'ять років, Анастасія завагітніла вдруге.

За словами балерини Лері Кудрявцевої в шоу "Секрет на мільйон", на той момент у неї ще були стосунки з Ігорем Вдовіним. Вони були напружені, він перестав матеріально забезпечувати сім'ю. Волочкова зрозуміла, що якщо вона народить ще одну дитину, їй доведеться заробляти самостійно. Крім того, бізнесмен зробив це спеціально.

відео дня

"Коли я дізналася - він це сказав мені і моїй мамі - що він це спеціально зробив. Спеціально, щоб у мене був свого роду "заліт"", - пояснила Волочкова.

Вона прийняла рішення перервати вагітність, яка на той момент тривала близько півтора місяців. Аборт виявився важким випробуванням для балерини, яка називає себе християнкою, і регулярно відвідує монастирі і церкви РПЦ.

"Я після цієї операції мало не померла. Мені жодного разу не робили операції, а тут таке... Я мамі написала листа, просто як заповіт, раптом я не виживу", - розповіла Анастасія.

Зірка стверджує, що діяла при цьому з кращих спонукань: "Я рятувала душу цього ненародженого створення. Я не хотіла мук для цієї дитини".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти