Анастасія Решетова розлучається з Тіматі - як вона пояснила рішення

11 вересня 2020, 11:18оновлено 11 вересня 2020, 11:52
Російська модель Анастасія Решетова незабаром після народження сина у Тіматі оголосила, що вона розлучається з репером після 6 років відносин
Анастасія Решетова
Анастасія Решетова / Instagram

Російська модель Анастасія Волконська-Решетова оголосила про розлучення зі своїм чоловіком, колишнім членом Блек Стар Тіматі після народження сина і його виходу з бізнесу.

Про своє рішення Анастасія Решетова оголосила в Instagram, і пообіцяла, що вони спрямують всі зусилля на те, щоб стати хорошими батьками їхньому синові Ратміру.

"Як би це не було сумно для вас і наших близьких... Цей рік став важкою перевіркою на міцність для багатьох, але наш союз її не витримав. Ми більше не одне ціле, не чоловік і дружина, не живемо разом. Це були прекрасні 6 років з моменту нашої зустрічі і до цього літа. Ми були кращими друзями, коханцями, партнерами. Між нами було багато і це було чудово!! Ці відносини були дуже багатогранні, наповнені і емоційні. Але в цьому житті немає нічого вічного і все має властивість закінчуватися. Я змінилася і мої погляди на життя теж. Щоб уникнути брудних пліток, кажу відразу, що тут не замішані сторонні люди і про "бумеранг" можете теж забути. Так, як було тоді і зараз знаємо тільки ми і пояснюватися докладніше не бачу сенсу. Я не знаю що буде далі, але на даний момент хочеться всю свою енергію направити в інше русло. Я вірю що вдасться перетворити наші відносини в ідеальний батьківський тандем заради Ратмірчика. Спасибі тобі за те, що ти зробив для мене, за твою любов і нескінченну підтримаю. За те, що виростив з поганої 18-річної малявки мене таку яка я зараз. Прости мене за все минуле. Я обіцяю тобі виховати нашого сина в любові до свого батька", - пише вона в своєму пості.

відео дня
Анастасія Решетова розлучається з Тіматі - як вона пояснила рішення
Анастасія Решетова розлучається з Тіматі - як вона пояснила рішення

Анастасія Решетова додала до свого посту милі фото з сином Ратміром і Тіматі-романтичні вечори, фото з пологового будинку, і зворушливі сімейні фото.

Тим часом, прихильники закидають її питаннями про причини розставання, а також пропонують підтримку і намагаються розважити. Є і хейтери, які згадали про відносини Решетової зі свекрухою і про різницю в рості з Тіматі, яка бентежила його і Анастасію.

Раніше гучне"розлучення" Оксани Самойлової та репера Джигана розбурхало інтернет. Але після майже піврічної історії, Самойлова "пробачила" Джигана і забрала заяву про розлучення і РАГСу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти