"Ампутувати до плеча": що сталося з відомою українською акторкою - деталі

18 жовтня 2024, 17:51
4019
Катерина Тишкевич розповіла, як їй вдалося буквально стати на ноги.
Катерина Тишкевич
Катерина Тишкевич розповіла про свою хворобу / колаж: Главред, фото: instagram.com, Катерина Тишкевич

Коротко:

  • Катерина Тишкевич хворіла довгий час
  • Актриса потрапила до реанімації
  • Лікарі дивом врятували руку Катерини

Українська відома акторка Катерина Тишкевич довгий час страждала від постійного головного болю, причину якого лікарі не могли визначити. Зірка приймала токсичні препарати, але 2023 року потрапила в реанімацію із сепсисом, і лікарі понад тиждень боролися за її життя.

У програмі "Анатомія дива" на телеканалі "1+1 Україна", яка вийде 21 жовтня, Катерина поділилася, що інфекція виявилася надзвичайно агресивною, поширювалася швидко, що призвело до відмови органів. Лікарі ввели акторку в медикаментозний сон і підготували до термінової операції. Сім'я навіть підписала згоду на можливу ампутацію.

відео дня

"Лікар пояснив, що якщо щось знайдуть, то видалятимуть усе. Якщо потрібно буде ампутувати до плеча - так і зроблять. Я це розуміла і підписала, бо інших шансів у нас просто не було", - розповіла Тишкевич.

Лікарі провели складну операцію і їм вдалося врятувати руку зірки.

"Пам'ятаю, як розплющила очі й одразу побачила Валіка, мого чоловіка, який сидів на стільці. Він одразу взяв мене за руку і почав говорити: "Ти впораєшся, я знаю, що тобі страшно і ти розгублена, але все буде добре, я тут". Я відчула по поглядах лікарів і батьків, що вони пережили суцільний жах", - зазначила Катерина.

Хто така Катерина Тишкевич?

Катерина Тишкевич - українська акторка кіно і телебачення. Найбільш відома ролями в серіалах "Безсмертник", "Ніщо не трапляється двічі", "Жіночий лікар". На зйомках "Безсмертника" познайомилася з актором Валентином Томусяком, за якого вийшла заміж у лютому 2019 року.

Останні новини шоу-бізнесу

Раніше українська співачка Анна Трінчер розкрила правду про стосунки з блогером-утікачем Олександром Волошиним, з яким вона розлучилася минулої осені.

Також стало відомо, що популярна українська акторка Міла Сивацька вийшла заміж і поділилася фотографією з чоловіком, якого раніше приховувала від громадськості.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти