Катерина Тишкевич похвалилася романтикою зі своїм чоловіком

18 жовтня 2024, 02:51оновлено 18 жовтня, 11:31
56
Пара українських акторів радує своїми прекрасними фото.
Катерина Тишкевич, Валентин Томусяк
Катерина Тишкевич і Валентин Томусяк - прекрасна пара / колаж: Главред, фото: instagram.com/kateryna__tyshkevych

Українська акторка Катерина Тишкевич, яка вже понад 8 років страждає від хронічного головного болю напруги, поділилася романтичними кадрами зі своїм чоловіком.

На своїй сторінці вInstagram, актриса показала романтичні кадри зі своїм чоловіком, українським актором Валентином Томусяком. "Я дуже вдячна Богу за нього. І собі спасибі, що досить рано усвідомила, що хороші хлопці, набагато кращі за поганих", - написала вона.

Зазначимо, що деякий час тому, акторка опинилася у важкому стані в реанімації. Її чоловік у цей час активно її підтримував, збирав на лікування і був поруч зі своєю коханою дружиною.

Хто така Катерина Тишкевич?

Катерина Тишкевич - українська актриса кіно і телебачення. Найбільш відома ролями в серіалах "Безсмертник", "Ніщо не трапляється двічі", "Жіночий лікар". На зйомках "Безсмертника" познайомилася з актором Валентином Томусяком, за якого вийшла заміж у лютому 2019 року.

Новини шоу-бізнесу в Україні та в світі:

Раніше стало відомо, що Тишкевич стала жертвою шахраїв, які спекулювали на стані її здоров'я. Аферисти відкрили збір коштів "на відновлення" від її імені.

Також актриса розповіла, чому вона з чоловіком не заводить дітей. Катерина зізналася, що вирішальним фактором у цьому питанні стала її хвороба та вживання сильнодіючих препаратів.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти