StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Alyona Alyona відповіла українцям за скандал через пісню з російським виконавцем

13 липня 2021, 11:30
Українська співачка Alyona Alyona записала спільний трек з групою Каста, і нарвалася на критику від українців.
Alyona Alyona
Alyona Alyona / instagram.com/alyona.alyona.official/

Реперша Alyona Alyona взяла участь у новому проекті групи Каста, яка виступала в окупованому росіянами Криму, а потім записала пісні з іншими артистами, які підтримують політику Росії щодо України.

Спочатку під час автограф-сесії реперша заявляла, що Каста відноситься до опозиції, але ймовірно, після прочитання коментарів у соцмережах, пообіцяла припинити роботу з росіянами.

У своєму Instagram Alyona Alyona зазначила, що на її думку хейтери не розібралися в ситуації.

відео дня

"Склалося так, що деякі ЗМІ та діячі, які бажають хайпа, майже через півроку після виходу нашого фіта, вирішили покласти на мене відповідальність за відносини Касти з іншими артистами (мова йде справа про те, що на альбомі касти присутні Баста і Рем Діга). Я не цікавилася особисто хто там що з Кастою ще робить, хто буде на альбомі, навіть про Дорна дізналася за пару днів до виходу треку. Але не в цьому суть. Маючи повну картину на руках, я роблю висновки і тепер розумію, що мій з ними фіт - єдиний і останній фіт з артистом з Росії. Навіть опозиційним", - заявила співачка.читайте також"Якщо Моргенштерн в Україні, то ми - на Марсі" : у ДПСУ відреагували на заяву репера про в'їзд в країну

Alyona Alyona
Alyona Alyona / instagram.com/alyona.alyona.official/

Вона підкреслила, що їй приходять десятки пропозицій співпраці з РФ, але вона якщо і вибирає когось, то працює тільки українською мовою, хоча, за її словами, там були і артисти, яких СБУ визнало загрозою безпеці України.

"Забирайте цей свій вантаж і робіть з ним, що хочете. Гаряча вуглина, яку ви взяли, щоб кинути в мене, вас же самих і спалить", - завершила вона свій гнівний пост.

Нагадаємо, скандал почався через те, що Alyona Alyona записала трек з групою Каста і Іваном Дорном - Врун-Врун.

Українські блогерри звернули увагу, що співачка співпрацювала не тільки з російськими артистами, які не визнають Крим українським, але і з Рем Дігга, який їздив в Крим і прославляв російських террористів в ОРДЛО.

Каста в 2015 році їздила в окупований росіянами Крим з концертами, а Іван Дорн має неоднозначну позицію щодо російської агресії в Україні - кілька років тому він назвав захоплення Росією територій України "сваркою", а українців і росіян назвав братами.

Агресія РФ в Криму і на Донбасі

У 2014 році Росія захопила український Крим, провела там "референдум" і оголосила півострів своєю територією.

У цьому ж році на сході України бойовики, яких підтримує РФ, захопили частину території Донецької та Луганської областей і створили самопроголошені "ДНР" і "ЛНР".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти