StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Алла Пугачова в кокетливому образі повернулася з Галкіним в Ізраїль

17 грудня 2023, 11:39
2534
Примадонна показала, як виглядає зараз, тим самим спростувавши чутки про проблеми зі здоров'ям.
Максим Галкін і Алла Пугачова з дітьми
Алла Пугачова приїхала в Ізраїль - свіже фото співачки / колаж: Главред, фото: instagram.com/maxgalkinru

Алла Пугачова, всупереч чуткам про її погане самопочуття, вирушила в нову подорож - переїзд з Кіпру в нову країну не завадив Примадонні та її чоловіку, російському коміку Максиму Галкіну, відвідати старого друга.

Днями музикант, художник і лідер гурту Машина часу Андрій Макаревич відсвяткував ювілей - 70 років. У такий знаменний день він не обійшовся без привітань від Примадонни.

Заради іменинника Пугачова з Галкіним повернулися в Ізраїль, який покинули після початку конфлікту з ХАМАС. Макаревич з сім'єю прийняв рішення не залишати Землю Обітовану у важкі хвилини, і організував свято всупереч усьому.

відео дня

У Макаревича Алла Борисівна з'явилася в тотал-блек луці з яскраво підведеними очима і з масивними прикрасами. Гламурний образ в стилі рок вона доповнила кокетливим капелюшком. Свіжий знімок співачки з'явився на її сторінці в Instagram.

"Йдемо з Максом на ювілей чудової людини і музиканта. Андрію Макаревичу 70 років. Будемо гуляти "Поки не меркне світло, поки горить свічка". Всім привіт", - розповіла артистка у своєму блозі.

Алла Пугачова
Алла Пугачова приїхала в Ізраїль - свіже фото співачки / instagram.com/alla_orfey

Раніше актор-путініст, виконавець ролі Шерлока Холмса Василь Ліванов різко наїхав на Пугачову з Галкіним, назвавши артистів непристойними словами за їх рішення покинути країну-окупанта.

Втім Примадонні вистачає мудрості і почуття гумору захистити свою сім'ю. Співачка висміяла своїх хейтерів в рф, яким не дає спокою її висловлювання про рабів і холопів.

Інші новини про Аллу Пугачову і Максима Галкіна:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти