Як боротися з комплексами у дітей - порада від Алли Костромічевої

1 червня 2020, 18:09
Алла Костромічева має досвід боротьби з комплексами, адже на шляху до кар'єри моделі вона поборола цілу масу комплексів.
Алла Костромічева - поради для захисту дітей
Алла Костромічева - поради для захисту дітей / Прес-служба

У День захисту дітей 2020, згадуємо, як телеведуча Алла Костромічева дала кілька цінних порад про те, як варто боротися з дитячими комплексами, особливо тими, що виникають через батьківське виховання.

Алла Костромічева — не тільки модель зі світовим ім'ям і ведуча проекту Топ-модель по-українськи, який випускає Новий канал, але й любляча мама. Виховувати чотирирічного сина Сальваторе, за словами Алли Костромічевою, їй допомагає аналіз помилок, які допускала її мама.

"В якійсь мірі дитячі комплекси — це вина батьків, тому що вони неправильно нас виховують і говорять неправильні речі, переживаючи, хвилюючись за нас. Якщо взяти мене, наприклад, тчитайте такожФільми для справжніх чоловіків: ТОП-3 від Олега Кензовао моя мама завжди казала, що я худенька, і мені треба більше їсти. Вона ні в якому разі мене не ображала, просто повторювала те, що я чула постійно в школі, але в більш м'якому формулюванні. Це робилося від любові, але мені не особливо допомогло, навіть навпаки"— впевнена Алла.

відео дня

Потрібні слова Аллі завжди говорив батько. Але, на жаль, він помер, коли майбутній супермоделі було 13 років. А потім у Алли Костромічевої почалися комплекси.

Алла Костромічева
Алла Костромічева / Новий канал

"Мої комплекси з приводу фігури почалися в 13 років. До цього я завжди була принцесою, тому що батько постійно мені про це говорив. І коли у всіх почала рости груди, а в мене немає, мені дуже допомогла підтримка батька, але, на жаль, на той момент його вже не було поруч", — згадала Костромічева під час інтерв'ю програмі Слава+.

Алла Костромічева дала пораду, яка допоможе батькам виховати щасливих дітей.

"Я вважаю, що дівчаток завжди треба ростити в безумовної любові до себе. Дівчинка повинна бути впевнена в тому, що вона красуня, не залежно від зовнішнього вигляду. Дівчаткам ніколи не можна говорити: "Ну, може, ти і не дуже красива, зате розумна". А хлопчик повинен зростати з відчуттям, що він класний, що він лідер, що він все може", — сказала ведуча Нового каналу.

Раніше Алла Костромічева дала список своїх улюблених книг, які читають моделі на дозвіллі і для роботи.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти