Що почитати на карантині - 5 улюблених книг Алли Костромічевої

22 травня 2020, 11:57
Супермодель і експерт проекту Топ-модель по-українськи Алла Костромічева зламала стереотипи - що моделі не читають, і розкрила топ-5 своїх улюблених книг
Алла Костромічева
Алла Костромічева - що почитати моделі / Instagram

Алла Костромічева — не тільки ведуча проекту Топ-модель по-українськи, який випускає Новий канал, але і супермодель зі світовим ім'ям. Вона зробила запаморочливу кар'єру і показала, що модель може (і повинна!) бути не тільки красивою, але і начитаною.

Навряд чи вона б змогла відкрити школу моделей в США, куди своїх дітей відправляли знаменитості з усього світу, якщо б не читала.

"Я люблю читати, вдома в Нью-Йорку у мене є велика бібліотека. У Києві – менше, але я все одно знайшла, що читати на карантині", — зізналася Алла.

відео дня

Навесні 2020 повинно було початися створення нового сезону Топ-моделі - Супер Топ-модель по-українськи 2020, але через карантин плани пішли прахом, проте, Алла Костромічева, яка при цьому залишилась в Києві, знайшла що робити.

читайте такожЯкщо все набридло - серіали на карантин від актриси Перших ластівок

5 книг від Алли Костромічевої

Алла Костромічева
Алла Костромічева показала свою вишиванку / Персс-служба

21 урок для XXI століття, Юваль Ної Харарі.

Це книга ізраїльського історика, який намагається розібратися в технологічних, політичних, соціальних і екзистенціальних проблемах, з якими зіткнулося людство у XXI столітті. Книгою захоплюється, зокрема, Білл Гейтс: він назвав її захоплюючою, а самого автора — тим, хто започаткував критичну глобальну розмову про рішення сучасних проблем.

Коли Ніцше плакав, Ірвін Ялом.

Роман американського психіатра про віденському лікаря Йозефа Брейере, який лікує від Ніцше "мігрені", а той дає йому можливість розповісти про свої проблеми. Цю ідею підхоплює і невропатолог Зігмунд Фрейд, саме вона лежить в основі психоаналізу. Книга "Коли Ніцше плакав" — суміш фактів і вимислу.

НІ СИ, Джен Синсеро

Цей культовий бестселер змушує читача побороти свої страхи і почати діяти. До речі, її повна назва — НІ СИ. Східна мудрість, яка говорить: будь упевнений у своїх силах і не дозволяй сумнівам заважати тобі рухатися вперед.

Маленький принц Антуан де Сент-Екзюпері.

Алегорична повість про Маленького принца не потребує представлення, адже вона вже давно стала класикою, яку люблять і дорослі, і діти.

Сила підсвідомості, Джо Диспенза.

Ця книга американського дослідника в області нейрофізіології допоможе вам знайти новий підхід до життя і навчить вас працювати зі своєю підсвідомістю.

Нагадаємо, що з 11 травня телеканалам дозволили проводити зйомки з участю до 50 осіб, а з 1 червня почне працювати Ж/Д. Не виключено, що з запізненням, але Супер Топ-модель по-українськи буде підготовлена до кінця року.

Тим часом, любителі реаліті про моделей можуть дивитися онлайн нові випуски Експертів на карантині - з Сонею Плакидюк, Аллою Костромічевою і Сергієм Никитюком - по вівторках і суботах.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти