StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Алексєєв розповів, як його дівчина-співачка хоче позбутися російського громадянства

11 травня 2022, 20:08
Артист розповів, що зіткнувся зі складнощами.
Alekseev
Alekseev підтримав свою кохану / instagram.com/alekseev_officiel

Співак Alekseev (справжнє ім'я Микита Алексєєв-ред.) в недавньому інтерв'ю поділився подробицями про російське громадянство коханої дівчини, солістки групи "ВІА Гра" Уляни Синецької.

У розмові зі Славою Дьоміним співак розповів, чи підтримує вона українців і які у неї є плани щодо паспорта, пише Таблоїд.

Alekseev згадує, що 24 лютого його дівчина перебувала в Європі. За словами артиста, Уляна дуже хотіла приїхати в Україну. Однак він заборонив їй це робити в перші тижні війни, тому що переживав за її безпеку.

відео дня
Алексєєв розповів, як його дівчина-співачка хоче позбутися російського громадянства
Alekseev і Уляна, фото Instagram

"Зараз вона тут зі мною. Зрозуміло, якщо вона повернулася сюди (в Україну-ред.), то вона абсолютно на нашому боці. Сильно вірить в те, що добро на нашому боці. І я як чоловік, який її дуже любить, хочу кращого для неї. Тому так, з часом будемо змінювати громадянство", - сказав він.

Виконавець також розповів, що щоб Уляна могла заїхати в Україну, їм довелося пройти чимало процедур.

читайте такожВтеча з Землі Обітованої: Максим Галкін і Алла Пугачова планують покинути Ізраїль

"Я поставив її на облік в СБУ. Згодом отримали відповідь, що вона може в'їхати... Знаю, це (зміна громадянства – ред.) буде дуже важко. Але вона живе в Україні 4 роки... і хоче жити тут зі мною", – говорить Алексєєв.

Звичайно, не оминули тему українських артистів в Росії. Алексєєв, який до війни був популярний там, зізнався, що російський шоубізнес для нього тепер закритий.

"Для мене весь цей світ (російського – ред.) шоубізнесу після всього, що сталося, більше нецікавий... я хотів спочатку щось написати, але потім подумав, навіщо я буду витрачати свою енергію. Там все зрозуміло", - говорить він.

Нагадаємо, раніше концертний директор Євген Морозов, який раніше розповів, як продюсер Нателла Крапівіна інвестувала в Світлану Лободу мільйони доларів, рекомендував артистам в РФ йти з шоу-бізнесу.

Продюсер провів дослідження, результати якого його шокували.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти